≫ 

HOROR NA FRUŠKOJ GORI: Aleksandar (18) PET SATI LEŽAO MRTAV ispred PRODAVNICE, našli ga MEŠTANI

Aleksandar je kobne večeri bio sa drugarima u Rumi i u vozilu, dok su se vraćali kući u selo Jazak se požalio da mu nije dobro. Taksista je stao kako bi mladić izašao na vazduh, međutim odjednom je počeo da krklja

  • 11

Aleksandar D. (18) iz sela Jazak na Fruškoj gori preminuo je ispred prodavnice u centru sela, a njegovo telo ležalo je pet sati. Lekar je tražio obdukciju, dok sudija smatra da nije potrebno.

MRTAV PIJAN I BEZ VOZAČKE: U "kecu“ vozio 17 putnika

Dežurni lekar DZ u Irigu, koji je i konstatovao smrt, nije hteo da je potpiše dok ne uradi obdukciju, pišu Novosti.

Sudija se pozivao na to da nema tragova nasilja, te je zato odbio da se radi obdukciju. Tek kada su iz Pogrebnog preduzeća "Mulaj" iz Iriga zagarantovali da će Opština Irig snositi troškove obdukcije, telo nesrećnog mladića sklonjeno je od očiju prolaznika. Odatle je prebačen na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Aleksandra su zatekli meštani koji su u ranim jutarnjim satima krenuli u prodavnicu, a telo mu je bilo prekriveno belim čaršavom.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- On je bio sa drugovima u Rumi i kad su se vraćali požalio se u vozilu da mu je loše - priča Branko Grujić, kojem je ovaj događaj prepričao jedan od njegovih drugova koji su te večeri bili sa njim, pa dodaje:

- Taksista, koji ih je vozio, stao je u centru sela i svi su izašli napolje, da vide da li će mu biti bolje. Međutim, Aleksandar je počeo da krklja, pa su pozvali Hitnu pomoć. Nažalost, posle pokušaja reanimacije, lekar je konstatovao smrt.

UŽAS U BUJANOVCU: Pištoljem pretio nevenčanoj supruzi, njihovoj deci i njenom ocu

Smrt je nastupila, kako je ustanovljeno, prirodnim putem.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Mi smo se odazvali na poziv MUP i odmah otišli tamo. Zatekli smo nimalo prijatnu situaciju, okupljeni su bili svi u šoku. Kad su nam objasnili u čemu je problem, pozvali smo Institut za sudsku medicinu, jer dugo godina sarađujemo sa njima. Obećali smo da će odmah u ponedeljak ujutru Opština poslati garantno pismo da će ona snositi troškove obdukcije - priča pogrebnik Franja Mulaj.

Franjo je naglasio da u toku 60 godina rada, koliko posluje ovo preduzeće, nikada nisu imali ovakvu zamršenu situaciju.

Ipak je obdukcija urađena u ponedeljak i telo je predato porodici.

Aleksandar će biti sahranjen u utorak na groblju u Jasku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    23. avgust 2016 | 09:18

    I dobro, na kraju, od čega je umro neko ko ima 18 godina ???

  • victoria

    23. avgust 2016 | 11:07

    Da nije sudija mislio da je mladic umro prirodnom smrcu?! Cak moze biti otrovan a da se ne vide tragovi nasilja. Koji glupak! Na koju foru je postao sudija? Sramota!

  • dusan

    23. avgust 2016 | 09:41

    meni ovaj tekst nije jasan.ispada da su dete ostavili mrtvo ispred prodavnice, a oni se fino razisli kuda koji.a, oko ovih garancija oko placanja da te bog sacuva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA