≫ 

HOROR U PEKARI U BEOGRADU: Veliki pacov šeta po vitrini u kojoj se prodaje hrana! (VIDEO)

Prijava protiv pekare u čijoj je vitrini 15. avgusta viđen pacov prosleđena je Odeljenju za sanitarnu inspekciju pri Ministarstvu zdravlja

  • 32

Na društvenim mrežama pojavio se snimak za koji je napisano da je nastao u pekari "MB Toma" u Zemunu, na kojem se vidi veliki pacov koji se šeta po vitrini u kojoj inače stoje proizvodi koji se prodaju kupcima. 

Potrošači su snimak nezvanog gosta u pekari, poslali Nacionalnoj organizaciji potrošača Srbije, koja ga je okačila na svoju Fejsbuk stranicu.

OVAKO NAS VARAJU PEKARI: Najviše to rade sa CRNIM HLEBOM!

Na ovoj stranici se precizira da je pacov snimljen 15. avgusta 2016. godine. Dodaje se i da je prijava prosleđena Odeljenju za sanitarnu inspekciju pri Ministarstvu zdravlja.

SAMO U SRBIJI: Pronašla sunđer u hlebu! (FOTO)

- Očekujemo hitnu reakciju nadležnog organa, a o ishodu ćemo vas blagovremeno obavestiti - stoji u saopštenju organizacije.

Gazdarica pekare Slađana Miljković, sa druge strane, tvrdi da je od redakcije Telegrafa saznala da je imala "gosta" u pekari. Ona kaže da o tome nije bila obaveštena, kao i da je zatečena.

- Ne znam ništa o tome. Baš sam zatečena. Na svakih meseca dana radim sve što je neophodno da ne bismo imali takvih problema. Pogledaću o čemu se radi i preduzeti sve mere koje su neophodne, ali uopšte mi nije jasno odakle on tu - rekla je Miljkovićeva za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    23. avgust 2016 | 13:41

    Ovo moze svuda da se desi!Ko zna sta gmize po velikim fabrikama!

  • Snežana

    23. avgust 2016 | 13:39

    Ma nijedna pekara nije čista. Spremite kući doručak i ponesite, ne kupujte u pekarama, u njima može biti i mišja groznica.

  • Srpskibek

    23. avgust 2016 | 13:49

    Gde je brasno tu su i misevi pacovi i ostala gamad.ne branim ovu pekaru.ali tvrdim da je u svakoj isto..sta smo sve pojeli...ko to zna.i kad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA