≫ 

GLAVAŠEVA STRANKA TRAŽI IZVINJENJE OD SRBA: Dok se to ne desi, Vučić, Dačić, Nikolić i Vulin su nepoželjni u Hrvatskoj

Glavaš je rekao da njih ne treba primiti u Hrvatsku sve dok se ne izvine za, kako je rekao, agresiju Srbije na Hrvatsku.

  • 42

Desno orijentisana hrvatska stranka čiji je osnivač Branimir Glavaš traži od odlazećeg premijera Tihomira Oreškovića i državnog vrha da otkažu poziv srpskom premijeru Aleksandru Vučiću za Kroacija forum u Dubrovniku i da prekinu diplomatske odnose sa Srbijom, prenela je Hina.

SASTANAK VUČIĆA I PUPOVCA: Izbegavati javne konfrontacije u odnosima Srbije i Hrvatske!

Aktuelni predsednik HDSSB Dragan Vulin je na konferenciji za novinare rekao da je Oreškovićev poziv Vučiću da dođe u Dubrovnik "apsoltuno nedopustiv i neprimeren" napomenuvši da odlazeci preijer ne bi spoljnu politiku trebalo da vodi samostalno i bez konsultacija sa predsednicom Hrvatske i nadležnim ministarstvom, budući da je, kako je rekao, on čovek bez ikakvog iskustva.

On je zatražio da se premijer Vučić proglasi nepoželjnom osobom u Hrvatskom, te da Zagreb prekine diplomatske odnose i povuče svog ambasadora iz Beograda.

Printskrin:YouTube/Za Svoje Printskrin:YouTube/Za Svoje

Glavaš smatra da, osim Vučića, nepoželjnim osobama treba proglasiti i predsednika Srbije Tomislava Nikolića, kao i ministre Aleksandra Vulina i Ivicu Dačića.

Glavaš je rekao da njih ne treba primiti u Hrvatsku sve dok se ne izvine za, kako je rekao, agresiju Srbije na Hrvatsku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ,Sumadinac

    24. avgust 2016 | 20:20

    I njega ce kroasani za svetca

  • Jaca gr. [ΞΧΞ]

    23. avgust 2016 | 16:03

    Koliko mogu da primetim, srpski narod po portalima zauzima ovakav stav da se povuce hrvatski AMBASADOR iz Srbije , da nam se izvine za ovo i ono... A, sada da priupitam srpsku gospodu, kako se oseca kada padaju šamari od strane komsija, da li peku ??? Zar nismo mi odbili prvi note hrvatske od strane nase AMBASADE ??? Sad ?????????????????? Ko je kriv ????????????????????

  • VOD ZA TIHE LIKVIDACIJE

    23. avgust 2016 | 15:13

    Izvinite se vi za zla koja ste 91 Jna naneli vojsci kojoj ste svi dali zakletvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA