NAJJEZIVIJE SAZNANJE O MONSTRUMU IZ VETERNIKA: Zaklao ćerku od 4 meseca, pa joj SKINUO NARUKVICU KAKO BI JE PRODAO!

Sabo je sa sobom imao samo manju putnu torbu, u kojoj je policija nakon pretresa našla malu narukvicu, koja je prema veličini očigledno dečja

  • 6

Posle montruoznog čina koji je Arpad Sabo 14. avgusta počinio u porodičnoj kući u Veterniku, kada je ubio suprugu Slavicu i njihovu dvomesečnu ćerkicu Nikolinu, Arpad Sabo je sa ruke devojčice skinuo zlatnu narukvicu, koju je planirao da proda kako bi sebi nakon bekstva obezbedio hranu i alkohol!

JEZIVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA: Pijan je krvnički zaklao ženu i dete, pa zaspao pored leševa

Arpada je policija uhvatila na obali Dunava kod Bačke Palanke, kada je pokušao da ukrade neki čamac i da pobedne u Hrvatsku. Sa sobom je imao samo manju putnu torbu, u kojoj je policija nakon pretresa našla malu narukvicu, koja je prema veličini očigledno dečja.

NIJE MI ŽAO ŠTO SAM IH UBIO, IZNERVIRALA ME JE ŠTO SE NIJE OPIRALA DOK SAM JE TUKAO: Ispovest monstruma iz Veternika

- U unutrašnjem džepu torbe pronađena je dečja narukvica, koju je istrgao sa ćerkine ruke nakon monstruoznog čina. Po veličini je odmah bilo jasno da je narukvica dečja, ali je on tek kasnije priznao da je zlato skinuo sa detetove ruke neposredno pre bekstva od kuće - navodi izvoz blizak istrazi za Alo.

NIJE IMAO DOSIJE, BIO JE MIRAN I TIH: Komšije traže SMRTNU KAZNU ZA MONSTRUMA koji je ZAKLAO ženu i BEBU (FOTO) (VIDEO)

Foto: Facebook Foto: Facebook

Otac ubijene Slavice, Duško Đurđić, potvrdio je da je mala Nikolina nosila zlatnu narukvicu, ali je nije primetio na njenoj ruci kada je išao da identifikuje tela.

Pogledajte ulicu strave u kojoj se dogodilo ovo ubistvo:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kira

    24. avgust 2016 | 09:45

    Ne pisite vise o ovim monstrumima, po kratkom postupku ih eliminisite. Smrtna kazna pod hitno i, kad nekoliko takvih skratite za glavu, oni potencijalni ce malo da razmisle.

  • ,Sumadinac

    25. avgust 2016 | 11:32

    Smrtna

  • olalaaaa

    24. avgust 2016 | 09:18

    ako je bio narkoman tako se zavrsava kad nemaaa znam spasila sam drugaricu od sigurne smrti koju je muz tri decenije narkoman resio pogubiti nema para treba droge doso kraj uspjela sam spasit dva zivota bog da vrati dobro meni i mojoj deci i unucicima a sad se ja pitam dal je ista pokusala mene ubit zivot imamo svi isti al ga zivimo drugacije razlicito naravno al sta necija glava krije saznamo kad dozivimo zlo al ipak ostajemo pri sebi nije vredno uzvracanja kaznu svoju svi ce primiti pre ili kasnije droga je najopasnije zlo ljudskog zivota kao i oni sto je rasturaju dabih se bogatili i na kraju sve lekarima za zdravlje i apotekama dali sve ima svoju stanicu i granicuuu dusu nema prodavac kao ni onaj sto konzumiraaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA