• 6

NAJJEZIVIJE SAZNANJE O MONSTRUMU IZ VETERNIKA: Zaklao ćerku od 4 meseca, pa joj SKINUO NARUKVICU KAKO BI JE PRODAO!

Sabo je sa sobom imao samo manju putnu torbu, u kojoj je policija nakon pretresa našla malu narukvicu, koja je prema veličini očigledno dečja

  • 6

Posle montruoznog čina koji je Arpad Sabo 14. avgusta počinio u porodičnoj kući u Veterniku, kada je ubio suprugu Slavicu i njihovu dvomesečnu ćerkicu Nikolinu, Arpad Sabo je sa ruke devojčice skinuo zlatnu narukvicu, koju je planirao da proda kako bi sebi nakon bekstva obezbedio hranu i alkohol!

JEZIVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA: Pijan je krvnički zaklao ženu i dete, pa zaspao pored leševa

Arpada je policija uhvatila na obali Dunava kod Bačke Palanke, kada je pokušao da ukrade neki čamac i da pobedne u Hrvatsku. Sa sobom je imao samo manju putnu torbu, u kojoj je policija nakon pretresa našla malu narukvicu, koja je prema veličini očigledno dečja.

NIJE MI ŽAO ŠTO SAM IH UBIO, IZNERVIRALA ME JE ŠTO SE NIJE OPIRALA DOK SAM JE TUKAO: Ispovest monstruma iz Veternika

- U unutrašnjem džepu torbe pronađena je dečja narukvica, koju je istrgao sa ćerkine ruke nakon monstruoznog čina. Po veličini je odmah bilo jasno da je narukvica dečja, ali je on tek kasnije priznao da je zlato skinuo sa detetove ruke neposredno pre bekstva od kuće - navodi izvoz blizak istrazi za Alo.

NIJE IMAO DOSIJE, BIO JE MIRAN I TIH: Komšije traže SMRTNU KAZNU ZA MONSTRUMA koji je ZAKLAO ženu i BEBU (FOTO) (VIDEO)

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Otac ubijene Slavice, Duško Đurđić, potvrdio je da je mala Nikolina nosila zlatnu narukvicu, ali je nije primetio na njenoj ruci kada je išao da identifikuje tela.

Pogledajte ulicu strave u kojoj se dogodilo ovo ubistvo:

(Telegraf.rs)

 

Komentari

  • Mihajlo

    Konzumirane droge treba kažnjavati lao i dilovanj, zato što svako ko je uzima ne dovodi samo sebe u opasnost već sve oko sebe. Banalan primer je saobraċaj, gde uglavnom kontrolišu alkohol, a o ovakvim slučajevima izlišno je govoriti.

  • ,Sumadinac

    Smrtna

  • Kira

    Ne pisite vise o ovim monstrumima, po kratkom postupku ih eliminisite. Smrtna kazna pod hitno i, kad nekoliko takvih skratite za glavu, oni potencijalni ce malo da razmisle.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima