ZORAN MILANOVIĆ: BiH nije država, već je to "big shit" (AUDIO SNIMAK)

Milanović je stava da bi BiH trebalo "preko reda" gurati u EU jer trenutno u BiH nema reda

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Muhamed - Zenica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • deki

    27. avgust 2016 | 17:40

    Milanovicu tebi big shit u usta

  • Podgorica

    26. avgust 2016 | 15:48

    Malo si pobrkao loncice daleki brate Srbine. Prvo, istoricar Jelic iz Sibenika demantuje hrvatske lazi i krstionici i dokazuje da je SRPSKA. Drugo, malo si se zapetljao u lazima. Do 1054 godine smo svi ispovijedali apostolsko ucenje koje su oni dobili od Hrista. Nakon te godine i uvodjenje jeretickog ucenja od strane rimskog pape VI, Srbi koji se danas nazivate Hrvatima a i tad bili pod okupacijom, otpali ste od Hristovog ucenja a mi i dalje ostali u ISTINI, to jest Pravoslavlju. Dakle VI ste ti koji su prodali vjeru za veceru od Pravoslavnog Hristovog ucenja skrenuli u papsku jeres koji je sebe postavio na mjesto Boga i otud i svo zlo ovog svijeta i naci- ustastva, jer mrzite svjedoke vaseg nevjerstva. Kasnije ste promijenili i naciju a posledice tih trauma vjecitih podanika i dan danas traju, sto objasnjava kolektivno ludilo u vasim starim srpskim domovinama: Dalmaciji, Lici, Baniji, Slavoniji, Istri, Dubrovackoj republici...

  • MR

    26. avgust 2016 | 14:34

    Istraživanja DNA su utvrdila da su svi europski narodi miješani pa tako i narodi Balkana. Ono što je najvažnije dna ne utvrđuje tko je tko jer to jednostavno nije moguće. Postoje određene razlike u haplogrupama u narodima Balkana, npr. haplogrupa E1b1b je najviša kod Kosovskih Albanaca ( 45% ) i Bosanskih Srba ( 22,5 %) i Makedonaca. To je Sjevernoafrička grupa koju Marokanci imaju 80%. Bosanski Hrvati, Dalmatinci i Crnogorci imaju najveći postotak haplogrupe I2a takozvane Dinarske haplogrupe- još iz neolita, ali i Bošnjaci- muslimani, dok je te grupe najmanje kod Slovenaca i Srba. Takozvanu slavensku grupu R1a, R1b najviša je kod Slovenaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA