≫ 

DRAMA U BLOKU 45: Naoružani napadač koji je izrešetao automobil pa pobegao u stambenu zgradu nije pronađen (FOTO)

Zgrada ima 14 spratova i više od 90 stanova, a policija nije pronašla osumnjičenog, deo policije se povukao, a određeni broj pripadnika tih snaga ostao da dežura

  • 8
Policijski uviđaj, policijska traka, pištolj, policija Foto-montaža: Milena Đorđević, pixabay.com

Kako prenose beogradski mediji, okončana je policijska potera za muškarcem koji je osumnjičen da je pucao u novobeogradskom Bloku 45. Nema povređenih, policija je pretražila zgradu u kojoj se sakrio, ali osumnjičeni nije pronađen. Napadač je bežeći od policije, navodno tražio pomoć stanara.

POGLEDAJTE GA OBAVEZNO: Možda je i vas prevario ovaj čovek? (FOTO)

Nakon pucnjave koja se dogodila oko 19 sati u Gandijevoj ulici 213, kada je izrešetan automobil, jedna osoba uletela je sa oružjem u stambenu zgradu, u istoj ulici, sa brojem 241.

Zgrada ima 14 spratova i više od 90 stanova, a policija još nije pronašla osumnjičenog, deo policije se povukao, a određeni broj pripadnika tih snaga ostao da dežura.

Policijski pas, posebno dresiran da traga za beguncima, ranije u toku potrage zalajao između osmog i devetog sprata, te se sumnjalo da je osumnjičeni ili u tom delu zgrade, ili se uputio kao višim spratovima. Nezvanično saznajemo da je traženi muškarac izašao iz lifta na 11. spratu, gde je tražio pomoć, a policija je okarakterisala osumnjičenog kao "nepredvidivu osobu".

KAMERE SNIMILE NAPAD NA TAKSISTU: Neočekivani obrt stravične tragedije u Kragujevcu (FOTO)

Specijalne snage policije blokirale su ceo kraj, kao i pomenuti ulaz i u toku je intenzivna potraga za odbeglim muškarcem, a jedna grupa policajaca viđena je kako ulazi unutra sa opremom za probijanje vrata.

Stanari trenutno ne mogu da ulaze i izlaze iz objekta, koji je okružen policijom.

Kako je javio Tanjugov izveštač sa lica mesta, policijske snage opkolile su ceo Blok 45 na Novom Beogradu, kao i soliter u kojem se krije napadac. Kako pričaju građani, pucnjavi je prethodila jurnjava dva automobila po Novom Beogradu, nakon čega je jedan oštećen, a drugi izrešetan.

Muškarac koji je vozio crni automobil marke BMW nešto posle 20 sati počeo je da puca nasumično iz vozila i automobilom udarao u druge u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, oštetivši najmanje još četiri vozila. Posle pucnjave, osumnjiceni je pobegao dalje Ulicom Jurija Gagarina, ali mu je kod broja 213 otpao točak na vozilu, pa je nastavio da trči i naoružan uleteo u soliter u Ulici Jurija Gagarina 241.

Policija je, kako navode beogradski mediji, pronašla dva pištolja u napuštenom automobilu napadača. Jake policijske snage opkolile su soliter u kojem se nalazi napadac, a na licu mesta stigli su i policajci sa dresiranim psima. Prema navodima medija, naoružani muškarac je srednjih godina i krije se na nekom od 14 spratova solitera sa 90 stanova.

Stanari su obavešteni da ne mogu da izađu napolje, niti iko sme da uđe u zgradu.

Policijske snage sa drugim cevima u etapama ulaze u zgradu i pretražuju deo po deo.

Prema navodima beogradskih medija, za sada nema povređenih.

Muškarac za kojim jake snage policije tragaju u zgradi u Ulici Jurija Gagarina 145, u novobeogradskom Bloku 45, počeo je da puca i šenluči još od Buvlje pijace, navode domaći mediji. On je u Blok 45 stigao oko 20 časova, vozeći automobil BMW. Pre toga je sa vozačkog mesta pucao po automobilma u saobraćaju i tom prilikom pogodio najmanje četiri vozila.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    25. avgust 2016 | 21:24

    E,svasta ima u po Beograd,sljam i sljam.

  • Luce

    25. avgust 2016 | 21:20

    Ne sme da pobegne. Zovite Saj ako pruži otpor.

  • Maestro

    26. avgust 2016 | 00:19

    Da, da, to je ono što takve ne sme policija ni da zaustavlja a oni i sa i bez oružja maltretiraju gradjane. Nemoj samo da prodje sa nanogicom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA