DVOJICA ZAVRŠILA U BOLNICI: Sudarili se pešak i biciklisti

Iz ove naizgled bezazlene nesreće deblji kraj su izvukli pešak M. B. i biciklista A. V.

  • 5

Dvoje ljudi je završilo u bolnici sa težim i lakšim povredama posle nesvakidašnje nezgode koja se kasno sinoć dogodila na lokalnom putu u selu Tearce blizu Tetova na zapadu Makedonije.

Na seoskom putu su se sudarila dvojica biciklista A. V. (31) i R. M. (20), a u ovom čudnom udesu je stradao i pešak M. B. (29), svi iz sela Tearce.

Ko je kriv i kako je došlo do sudara dvojice biciklista i pešaka, utvrđuje policija, ali iz ove naizgled bezazlene nesreće deblji kraj su izvukli pešak M. B. i biciklista A. V.

BIZARNA NESREĆA NA ADI: Dvojica biciklista se SUDARILA, obojica TEŠKO POVREĐENI!

Oni su preneti u bolnicu u Tetovo. Posle saniranja povreda pešak je pušten kući, a biciklista A. V. je zbog težine povreda kao hitan slučaj prebačen u Urgentni centar u Skoplje.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Discovery

    26. avgust 2016 | 19:01

    Mog sestrića (star 14 godina) je isto tako biciklista pre mesec i po udario i oborio i od siline udarca polomio mu rame. Pošto je i on pao sa bicikla, podigao se, pokupio telefon i torbicu, video da je sve u redu i otišao. Rekao je samo "Mali pazi kuda ideš", a on prelazio ulicu na pešačkom kad mu je bilo zeleno svetlo na semaforu. Klinac je 6 nedelja nosio gips i sad ide na vežbe, a biciklista nije odgovarao za načinjeni prekršaj u saobraćaju, jel to je klasična saobraćajna nezgoda.

  • .....

    26. avgust 2016 | 19:36

    Bahatost pešaka je zabrinjavajuća, po biciklistčkim stazama šetaju, često guraju dečija kolica kao da su u svojoj sobi, po kolovozu van pešačkog em se nepropisno kreću desnom stranom, em očekuju da vozači o njima vode računa više nego oni sami! Policija nezainteresovana za ovakve stvari, kada im se obratiš, slegnu ramenima, okrenu glavu - nije to njihov posao! Strašno!

  • bahatO

    26. avgust 2016 | 19:08

    Lista bahatosti: pesak, biciklista, vozac skutera, ostali vozaci, tim redom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA