NAJBOLJA DEFINICIJA SRBA I HRVATA: Popularni britanski bend JEDNOM REČENICOM oduvao čitav region (FOTO)

Bilo je interesantno videti kako stranci komentarišu netrpeljivosti koje vladaju na ovim prostorima, ali i sve one poruke koje su se odnosile na potrebu za solidarnošću sa migrantima i žrtvama ratova, kao i aktuelnim reformama unutar hrvatskog državnog vrha

  • 26

U okviru petog po redu muzičkog festivala u pulskoj Areni nastupio je britanski sastav "Massive attack", koji je pored mnogobrojnih hitova publici priredio i vizuelnu senzaciju - u vidu poruka društveno-političke sadržine! 

SLAVILI NA MORU MOMAČKO VEČE, NAPILI SE: Probudili se usred rata u Siriji! (FOTO)

Tako se iza njihovih leđa na video-bimu pojavila rečenica „Hrvatska i Srbija su sijamski blizanci koji se ne podnose“, o kojoj se za kratko vreme diskutovalo na društvenim mrežama i u svim regionalnim medijima.

Bilo je interesantno videti kako stranci komentarišu netrpeljivosti koje vladaju na ovim prostorima, ali i sve one poruke koje su se odnosile na potrebu za solidarnošću sa migrantima i žrtvama ratova, kao i aktuelnim reformama unutar hrvatskog državnog vrha.

Grupa je koncert u Puli otvorila pesmom "Hymn of the Big Wheel" iz 1991. godine, da bi potom usledili hitovi kao što su "Angel", "Safe From Harm","Unfinished Sympathy" i mnoge druge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA