Pogledajte trenutak u kojem Albanci divljački jurišaju na NAORUŽANU KOSOVSKU POLICIJU! (VIDEO)

Okupljeni Albanci su se povukli pored puta, a policajci su napravili kordon, kako bi kolona Srba uspela da bezbedno prođe putem, međutim, demonstranti su u nekoliko navrata pokušavali da sruše policijski kordon

  • 15

Nekoliko stotina Albanaca protestovalo je danas protiv povratka raseljenih Srba u Mušutište kod Suve Reke, koji su se uputili da obiđu razrušenu crkvu Bogorodice Odigitrije i svoja imanja.

HAOS NA VELIKU GOSPOJINU NA KOSOVU: Besni Albanci divljački oterali Srbe! (VIDEO)

Kosovska policija je pokušala da jutros obezbedi Srbima bezbedan prolazak kroz taj kraj, ali je izbio sukob sa demonstrantima u kome je povređen jedan policajac, ali nekoliko okupljenih Albanaca, a više desetina demonstranata je uhapšeno.

ALBANSKO DIVLJAŠTVO: Tri autobusa puna Srba se vraćaju, nije ih zaštitio ni dupli kordon kosovske policije! (VIDEO)

Okupljeni Albanci su se povukli pored puta, a policajci su napravili kordon, kako bi kolona Srba, koja je čekala u autobusima udaljena 5 kilometara, uspela da bezbedno prođe putem do razrušene crkve na liturgiju. Demonstranti su pripremili i gomile kamenja i staklenih flaša, kojom su planirali da kamenuju Srbe kada prođu. U međuvremenu su kamenjem gađali i pripadnike specijalne policije.

Printskrin: Facebook/Perparim Shala Printskrin: Facebook/Perparim Shala

ĐURIĆ UPOZORAVA: Situacija na Kosovu i Metohiji - ZAPALJIVA!

Međutim, demonstranti su u nekoliko navrata pokušavali da sruše policijski kordon, i u tim naletima nekoliko njih je povređeno. Pogledajte kako je to izgledalo danas u Mušutištu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA