MILANOVIĆ NE PRESTAJE: Neću da pričam s Vučićem i Nikolićem!

Nakon što je “pominjao majku“ lidera HDZ i posle njegovog odgovora, Zoran Milanović se ponovo oglasio i ponovo izneo bujicu teških reči na račun Srbije

  • 32

Predsednik SDP Zoran Milanović je o majci Andreja Plenkovića govorio u razgovoru sa braniteljima, koji je tajno sniman, posle čega je predsednik HDZ rekao da to nikada neće zaboraviti, da bi potom Milanović istakao da nikada nije spominjao ničije roditelje, da je to žargon i da nema ničega uvredljivog.

POSLE VIŠE OD 24 SATA BORBE, UGAŠEN POŽAR U ULCINJU! U pomoć pritekli i Italijani! (VIDEO)

Potom se osvrunuo i na odnose Srbije i Hrvatske, koji su dodatno zaoštreni njegovim iznenađujuće ekstremnim izjavama u poslednjih nekoliko nedelja.

STRAH NA GRANICI: Crnogorski specijalci postavljaju MITRALJESKA GNEZDA ka Kosovu!

- Mi od Srbije tražimo samo da ukinu zakon. HDZ živi u strahu i gleda im kroz prste. Ja lično nisam imao problem ove četiri godine s demokratskim, modernim vladama. Imamo problema s balkanskim mentalitetom, s onima kojima pripada HDZ i sa kojima se razumeju. Normalno da ljudima u Beogradu, ekipi koja je u ratu odigrala monstruoznu ulogu, slušam Vučića i Nikolića, s takvim ljudima ne mogu da pričam. Ne vidim razlog da se ljubakam s Tomom Grobarom. Neću s njima da pričam, ako postanem premijer, s njima će pričati moji saradnici - rekao je Milanović.

SKANDALOZNO: U novim bosanskim udžbenicima Srbi će biti AGRESORI, a Republika Srpska - GENOCIDNA DRŽAVA!

Milanović se ovih dana našao na udaru kritika zvaničnika, medija i javnosti u Hrvatskoj i u regionu zbog uvredljivih izjava na račun Srbije i BiH.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA