POLITIČAR U SEKS-SKANDALU: Slao prljave poruke crnki dok je u krevetu ležao sa sinom! (FOTO)

Fotografiju je poslao brineti u januaru 2015. godine, a dopisivanje su nastavili sve do kraja prošlog meseca

  • 1

Dok njegova žena Huma Abedin putuje po zemlji tokom kampanje za Hilari Klinton, osramoćeni bivši kongresmen Antoni Viner (51) piše poruke seksualne prirode jednoj brineti, a čak joj je poslao i fotografiju jednog dela njegovog tela dok mu je sin ležao tik do njega.

MUSLIMANKA IZ SENKE KOJA VLADA AMERIKOM: Optužuju je da mrzi SAD, radi prljave poslove za Klintonove (FOTO) (VIDEO)

Dok su se dopisivali, odjednom je skrenuo s teme i konstatovao kako se neko upravo popeo na njegov krevet. Ubrzo nakon toga joj je poslao fotografiju njegovog centralnog dela tela, kako leži u boksericama sa sinom sa strane.

Pošto joj je poslao fotografiju, Viner se uplašio da je možda slučajno postavio javno, kao što je uradio tokom neslavne epizode seks-skandala 2011. godine, što ga je i koštalo ostavke u Kongresu.

Objekat Vinerove pažnje je njegov politički protivnik: brineta koja podržava Donalda Trampa i nacionalnu organizaciju za oružje, a preko Tvitera se "obračunavala" sa Obamom i Klintonovom.

Fotografiju je poslao brineti u januaru 2015. godine, a dopisivanje su nastavili sve do kraja prošlog meseca. Viner je priznao da su on i žena s kojom se dopisivao "prijatelji već neko vreme".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz miloš

    29. avgust 2016 | 14:10

    Žena dugo nije tu....ubrizgavanje mu do mozga došlo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA