DAVILI JE I GREBALI PO LICU: Novi slučaj vršnjačkog nasilja prijavljen u Prokuplju

- Devojčica je noćas četrdeset minuta nakon ponoći primljena u Hitnu službu sa crvenilom po vratu i ogrebotinama po licu - kaže portparol Doma zdravlja u Prokuplju psiholog Marija Stošić

  • 10

Četrnaestogodišnja devojčica iz sela nadomak Prokuplja, zadobila je crvenilo po vratu i ogrebotine po licu i zatražila je pomoć u Hitnoj službi prokupačkog Doma zdravlja. Navodno je te povrede zadobila kada su je u Prokuplju napali vršnjaci. Nju je majka dovela do Hitne službe.

- Devojčica je noćas četrdeset minuta nakon ponoći primljena u Hitnu službu sa crvenilom po vratu i ogrebotinama po licu - kaže portparol Doma zdravlja u Prokuplju psiholog Marija Stošić.

SINU SU SKIDALI GAĆE I MAZALI MU LICE IZMETOM! Jeziv krik majke čije dete je žrtva VRŠNJAČKOG NASILJA u Srbiji

Nezvanično smo saznali da je devojčicu napalo više vršnjaka i da su je udarali. Najverovatnije je ovom incidentu predhodila svađa.

HOROR U ŠKOLI: Učenici brutalno pretukli devojčicu ispred ostalih đaka (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    29. avgust 2016 | 22:37

    Sta reci? Deca postaju monstrumi koji su zasticeni k'o beli medvedi,kradu,tuku,maltetiraju...a kazna ne postoji jer su maloletni...pa dokle vise!?! Kazna treba da bude primerena zloDELU a ne GODINAMA

  • Sudija

    30. avgust 2016 | 00:05

    Menjajte zakon za maloletnike! Ukinite decu tolika prava, koja ste im dali. I roditeljima isto. Neka profesori, ucitelji i dalje budu neko, ko ce usmeravati nasu decu, onako kako je nekada bilo i strahom i nekom cuskom, ako treba. Degradacijom profesije, unistili ste i nasu decu, jer niko nema vise, ni zelje, a kamoli volje da se trudi. Neka i oni osete, tezinu svojih gresaka, bez filozofiranja raznih psihologa, koji ce naci opravdanje, za toliki bes i izopacenost, kod mladog narastaja. Neka njihovu decu, tetošu, siluju, iskasapljuju i itd. koliko god hoce, a nasu, nasu neka ostave na miru.

  • Iju

    29. avgust 2016 | 22:25

    Evo od se pocinje i oni ce sutra da se zene da ih maltretiraju,a iz komentara vidim da vecina podrzava nasilnike,i da su zene za sve krive e moji muskarci veliki ste kad na slabije dizete ruku,osusila vam se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA