"JEZIVO JE ZAPOMAGALA DOK JE PADALA": Milen (31) je pretukao Tanjinu ćerku (20), pa je bacio Tanju (43) kroz prozor i onda se ubio!

Policija je morala da obije stan koji je bio zaključan

  • 27

Zaječar ne pamti tragediju kakva se juče dogodila kada je svoju nevenčanu suprugu Tatjanu Ranđelović (43) bacio sa osmog sprata Milen Milenović (31), a zatim skočio za njom samo sat vremena nakon što je kupio dubak za njihovu osmomesečnu bebu i nakon što je pretukao Tatjaninu ćerku (20) iz prvog braka.

UŽASNA TRAGEDIJA U ZAJEČARU: Bacio ženu sa osmog sprata, pa i on skočio u smrt!

Foto: Facebook Foto: Facebook

Do ubistva i samoubistva došlo je u zaječarskom naselju Kraljevica, a komšije svedoče da su čuli buku.

- Čuli smo buku iz stana, a potom vrisak nesrećne žene dok je padala - kažu komšije za beogradske medije i dodaju da je Milen pre dvanaest godina pokušao samoubistvo sa zgrade u centru Zaječara.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Motiv tadašnjeg pokušaja samoubistva kako saznajemo bila je neuzvraćena ljubav. Sticajem srećnih okolnosti, preživeo je pad  jer je pao na parkirani automobil.

Policija je morala da obije stan koji je bio zaključan nakon svirepog čina Milena Milenovića.

Kako nezvanično saznajemo pre ubistva i samoubistva, Milenović je pretukao dvadesetdvogodišnju pastorku koja je prebačena u bolnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strasno

    30. avgust 2016 | 09:54

    To sto se desilo je tragedija, ogledalo drustva i vremena u kojem zivimo. Ali to sto vi posle jos danima pisete o tome, kako je zena vristala, pa zivotni put ubice, pa izjave komsija i rodbine, pa kako se prezivela deca ponasaju i sta govore. To mi deluje kao sistematsko bacanje drustva u stanje depresije. Ne zelim da verujem da time, u stvari, doprinosite da pomraceni umovi pomisle kako ce posle takvog cina steci siroku popularnost i paznju

  • victoria

    30. avgust 2016 | 10:34

    Kad se udas za budalu. Pre svega muz po godinama bi vise pristajao njenoj cerci. Opasna kombinacija.

  • Nada

    30. avgust 2016 | 09:13

    Sticajem "srecnih okolnosti" preziveo tad??? Da nije bilo "srecnih okolnosti" I sada bi ova majka bila srecna sa svojim cerkama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA