TRAGEDIJA U LJIGU: Prevrnuo se traktor, vozač nastradao na licu mesta

Za manje od 15 dana ovo je peta pogibija u Kolubarskom okrugu

  • 4

U ljiškom selu Poljanica poginuo je traktorista Siniša P. (84) iz tog mesta. Kako saznaje Telegraf, do nesreće je došlo u šumi, nedaleko od kuće nastradalog.

Prema prvim rezultatima istrage, do nesreće je došlo kada se prevrnuo traktor, a Siniša P. je od zadobijenih povreda nastradao na licu mesta.

- On je vozio traktor u rikverc, sa namerom da na njega zakači posečeno drvo. Tada je, iz još uvek neutvrđenih razloga, zadnjim levim točkom naišao na bedem, a zbog velikog nagiba, traktor se prevrnuo na desnu stranu, a vozač je nastradao na licu mesta- navode naši izvori.

Za manje od 15 dana ovo je peta pogibija u Kolubarskom okrugu. Pre nedelju dana u valjevskom selu Balinović je poginuo traktorista R.Đ. (66) iz tog sela, kada se prvrnuo traktor dok je orao njivu.

Pre 10 dana u direktnom sudaru u mioničkom selu Tolić poginuli su vozači Mihailo Milovanović (40) iz mioničkog sela Tolić i Ljubomir Đurić (71) iz Obrenovca.

Dva dana pre te nesreće na putu Valjevo-Kosjerić, u selu Degurić, nastradao je M.P. (71) iz sela Ravnje, koji je bio na mestu suvozača automobila koji je u pijanom stanju vozio njegov sin.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ,Sumadinac

    30. avgust 2016 | 11:07

    Zalosno pogledajte koliko godina imaju vozaci traktora preko 70 i 80

  • Mirko

    31. avgust 2016 | 10:50

    Ko je taj doktor koji mu je u 84. godini dao lekarsko uverenje da je sposoban da upravlja motornim vozilom?!

  • Sinisina unuka

    1. septembar 2016 | 13:55

    Moj deda. Ne radi se tu o krivici doktora koji mu je produzio dozvolu, vec o njegovoj samovolji, protiv koje niko nije mogao. Takvih slucajeva je mnogo, na zalost. Ono sto ostaje je pokusaj sprecavanja daljih tragedija samo i iskljucivo od strane porodica. Sto je teze i gore od zabrane Zakonima, zbog njihove ubedjenosti da sve mogu, tvrdoglavosti i inatu. Mi sada mozemo samo da se pitamo sta bi bilo da smo ovo...ili ono. Zato, molim sve koji imaji ovakve kod kuce da istraju u zabranama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA