FILIP, OTAC DEVOJKE KOJA JE UBIJENA NA TRČANJU KAO JELENA MARJANOVIĆ: Policija traga za muškarcem koji je trčao s njom i nestao (FOTO)

- Viđao sam ga tri godine, četiri ili pet dana u nedelji, ali ga nisam video od ubistva - rekao je Filip i opisao ga kao muškarca starosti između 30 i 35 godina, visine 175 cm i 68 kg, koji ima crnu kosu i razdeljak sa strane, nosi dug šorts i duboke čarape preko kolena

  • 0

Karina Vetrano (30) je ubijena dok je džogirala u Kvinsu u utorak uveče, 2. avgusta. Njen ubica još uvek nije pronađen, što je mnoge podsetilo na ubistvo pevačice Jelene Marjanović u Srbiji, koja je nastradala takođe na trčanju. Međutim, novi detalj u istrazi ubistva Karine Vetrano je nestanak muškarca koji je je često trčao na istom mestu gde i ona.

JOŠ 2 ŽENE SU UBIJENE KAO JELENA MARJANOVIĆ: Posle Vanese, na trčanju ubijena i Karina! (FOTO)

Kako tvrde njeni roditelji, istražitelji pokušavaju da pronađu ovog čoveka koji je četiri ili pet dana nedeljno trčao istim putem u Njujorku gde je nekada džogirala i njihova ćerka. Sumnja se da on nešto zna o ovom nerešenom slučaju.

- Ovo je veoma važan trag. Viđao sam ga skoro svakog dana a sad je nestao sa lica zemlje. Veoma je važno da pričamo sa njim jer je možda video nešto - rekao je Karinin otac Filip vetrano tokom gostovanja u jednoj radio-emisiji.

Iako policija nije potvrdila da je u potrazi za ovim čovekom, otac ubijene devojke tvrdi da ga službenici ipak traži samo radi ispitivanja.

Foto: news.com.au Foto: news.com.au

- Viđao sam ga tri godine, četiri ili pet dana u nedelji, ali ga nisam video od ubistva - rekao je Filip i opisao ga kao muškarca starosti između 30 i 35 godina, visine 175 cm i 68 kg, koji ima crnu kosu i razdeljak sa strane, nosi dug šorts i duboke čarape preko kolena.

Te večeri kada je ubijena Karina je samo otišla na trčanje, jer je to bio jedan od njenih strastvenih hobija. Njen otac je imao povredu pa je sama otišla na trčanje, što se završilo tragedijom.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Instagram/Karina Vetrano, Vanessa Marcotte Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Instagram/Karina Vetrano, Vanessa Marcotte

Karina je jedna od tri devojke iz Amerike koje su ubijene na trčanju za samo dve nedelje. Vanesa Markot (27) je pronađena mrtva 7. avgusta u blizini kuće njene majke u Prinstonu, njeno telo je bilo nago i spaljeno. Aleksandra Bruger (31) je upucana u leđa četiri puta dok je trčala u Mičigenu 30. jula.

Ova ubistva su pokrenula diskusiju da se možda radi o serijskom ubici, ali se ne isključuje ni opcija da se radi o "kopiranju" prethodnog ubistva.

(Telegraf.rs/ Izvor: news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA