FILMSKA AKCIJA POLICIJE U OKOLINI ZAJEČARA: Zaustavili su kombi, a u njemu su našli nešto što ih je zaprepastilo!

U kombiju marke ''Fijat Duakto'' registrovanom u Bačkoj Palanci D.J. je prevozio 34 ilegalna migranta među kojima su se nalazile četiri žene, od kojih jedna trudnica, jedna beba, jedno dete i 28 muškaraca

  • 2

U okolini Zaječara, pripadnici Zajedničkih snaga vojske i policije, noćas su otkrili trojicu srpskih državljana D.J. (30), G.O. (45) i S.S. (38) iz Beograda, koji su pokušali da ilegalno prokrijumčare 64 osobe iz Avganistana.

U kombiju marke ''Fijat Duakto'' registrovanom u Bačkoj Palanci D.J. je prevozio 34 ilegalna migranta među kojima su se nalazile četiri žene, od kojih jedna trudnica, jedna beba, jedno dete i 28 muškaraca. Dva putnička automobila beogradskih registarskih oznaka, zatečena su u blizini kombija neposredno pre prihvata grupe od 30 ilegalnih migranata među kojima je bilo troje dece i 27 odraslih muškaraca, stoji u saopštenju Komande zajedničkih snaga za obezbeđenje državne granice.

PREŽIVEO I GORE U RODNOJ ZEMLJI: Avganistanski migrant se vozio 400 km zavezan ispod kamiona

Krijumčarima je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova, a nadležni sudski organi doneće odluku o daljem postupanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA