NISAM VREĐAO, RUGAO SAM SE "SILNICIMA": Milanović tvrdi da može da smisli i gore uvrede

- Ako je to najgora uvreda i kvalifikacija, ja mogu smisliti puno gore uvrede koje njegova (Vučićeva) čaršija i klika upućuju nama - rekao je Milanović

Šef SDP-a Zoran Milanović ponovo se obrušio na Srbiju i srpsko rukovodstvo rekavši da nema ništa protiv srpskog naroda već protiv, kako je rekao, čaršije i da srpsko rukovodstvo i "čaršiju" nije vređao, već im se rugao.

"SRBI SU ŠAKA JADA, NEMA IH NI 10 MILIONA, A HOĆE DA VLADAJU BALKANOM": Ustaški ispad Zorana Milanovića (AUDIO SNIMAK)

Objasnio je da pojam "čaršija" koristi, jer ga je i Stjepan Radić stalno koristio.

Upitan da komentariše izjavu srpskog premijera Aleksandra Vučića da je najveća uvreda koju je poslednjih dana čuo iz Hrvatske da su Srbi i Srbija "šaka jada", Milanović kaže da on može smisliti i puno gore uvrede poput onih koje "Vučićeva čaršija" upućuje Hrvatskoj.

Inače, bivši hrvatski premijer je danas popio kafu sa nekadašnjim predsednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem, koji se nalazi na listi Narodne koalicije koju predvodi Milanović, a potom su dali i izjave za medije.

Milanović je, kako je prenela TV N1, rekao da nekome ko nema "mentalitet silnika ili pokušaja silnika" nikada neće reći da je "šaka jada".

- Ako je to najgora uvreda i kvalifikacija, ja mogu smisliti puno gore uvrede koje njegova (Vučićeva) čaršija i klika upućuju nama. Onda smo šlus i možemo razgovarati - rekao je Milanović i dodao da za srpsko rukovodstvo ima samo jednu poruku, a to je da Srbija ukine zakon o univerzalnoj jursdikciji.

Postoji, kaže Milanović, jedna beogradska čaršija koja bi htela da bude na pet strana sveta, i zbog toga, tvrdi on, srbijanski narod pati.

Milanović je primetio da se "HDZ totalno slaže s beogradskom čaršijom".

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    31. avgust 2016 | 12:02

    Rugas se ti sam sebi ....nesto te ovi nasi ne fermaju 1%...tako i treba ..ignorisati budalu i njemu slicne...pa se svadjajte sami sa sobom!!!!e tako se to radi!!!

  • WILSON

    31. avgust 2016 | 20:36

    Kome se ti jadnice rošavi možeš rugati..

  • M i M a

    30. avgust 2016 | 19:05

    MOZES TI I DA NAM GA ZAGULIS DEGENERIKU USTASKI..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA