UŽAS U NIŠU: Maloletne kabadahije maltretiraju starijeg čoveka, NIKO DA POMOGNE

U centru Niša za vreme poslednjeg Nišvil džez festivala mogla se videti mučna slika gde četvorica maloletnika maltretiraju, šutiraju i udaraju jadnog starijeg čoveka

  • 26

Niški snimatelj koji je autor ovag video klipa, snimao je grupu koja je nastupala u okviru pratećeg programa Nišvil džez festivala kod česme u epicentru Niša, ali onda je usledilo nešto čime se ni jedan grad ne može  pohvaliti.

UŽAS NA FESTIVALU: Urinirali su po nagom mladiću dok je ležao na travi (FOTO)

Kamera mi je krenula na tu stranu jer sam video da gaze onu travu, a ostao sam zabezeknut kada sam uočio da maltretiraju jadnog čoveka - kaže on.

On dodaje da je čovek sa svojom flašicom došao samo da natoči vodu na česmi.

Na snimku se vidi sve sem kada mu ova četvorica kabadahija otimaju flašicu, prskaju ga vodom, šutiraju i verovatno vređaju. Čovek je ili pripit ili je njegova usporena motorika rezultat medikamentske terapije. Četvorica klinaca su mu prvo otela flašicu pa su ga prskali, šutirali u leđa, kada je krenuo pored česme, jedan od njih ga je šutnuo u zadnji deo noge, u predelu kolena, tako da je pao…

Snimak možete pogledati:

Za sve to vreme su građani, ali i što je strašnije – turisti gledaju šta se događa, ali niko nije „prstom mrdnuo“ da pomogne čoveku pa se s jedne strane možemo zapitati u kakvom to društvu živimo. Nadamo se da će ovakvih slika biti što manje jer je Niš miroljubiv grad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Распућин

    31. avgust 2016 | 12:00

    Малтретирају припадници етничке заједнице која је у Србији заштићена ка белоглави супови. Они смеју да раде шта хоће, а када им се узврати, е то је онда расизам.

  • E srbijo

    31. avgust 2016 | 12:16

    A svi gledaju kao da je cirkuska predstava. Šta se bre ovo ljudi moji dešava sa nama? Gde ide ovaj svet ili ja sanjam ovo, daj neka me neko probudi. Pa bre ma ne mogu ni pišem više.....

  • gradjanin

    31. avgust 2016 | 12:07

    Po meni su jos gori ovi sto prolaze pored i gledaju samo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA