TUŽNA PRIČA O DVE SARE: Bile su nerazdvojne, sahraniće ih u zajednički grob (FOTO)

Devojčice su bile divna deca i odlične učenice, nasmejane, družile su se, bavile se sportom i i plesom, kako pričaju lokalni stanovnici

  • 8

Dve devojčice su poginule nakon svog prvog izlaska u grad, kada je Tomislav B. (22) izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski stub javne rasvete. On je imao 1,35 promila alkohola u krvi, a povređen je lakše u ovoj saobraćajnoj nesreći u Resniku.

HOROR U RESNIKU: Mrtav pijan udario u banderu i odveo dve tinejdžerke - U SMRT!

Sara Perešin (15) i Sara Jug (15) su bile najbolje prijateljice, čija je tragedija potresla ovom mesto, a posebno školu koju su pohađale.

- Mi smo mala sredina i svako svakoga zna jer smo s tom decom živeli svakog dana - pričaju meštani Čaglina, gde je živela Sara Perešin (15).

Njihove porodice su odlučile da ih sahrane u zajedničku grobnicu. Inače, o njima lokalni stanovnici pričaju da su bile divna deca, nasmejane, družile su se. Bavile su se sportom i i plesom, bile su odlične učenice i učestvovale su na školskim takmičenjima.

- Nisu ni počele živeti, a već su nas napustile. Pitamo se zašto uvek odlaze najbolji od nas - kažu meštani.

Načelnik opštine Čaglin Dalibor Bardač zamolio je stanovnike da sve aktivnosti na dan pogreba obavljaju primereno Danu žalosti koji je opština proglasila zbog pogibije devojčica. Od ugostitelja je zatražio da se suzdrže od organizovanja priredbi i puštanja muzike, što su svi prihvatili. Na današnju sahranu u 15 sati na groblju u Čaglinu doći će veliki broj stanovnika oba sela, kao i učenici, drugovi i drugarice devojčica. Zastave na zgradi opštine i na drugim javnim institucijama zbog Dana žalosti biće spuštene na pola koplja.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    31. avgust 2016 | 18:23

    Novi zakon u Srbiji. Da se zabrane inicijali ubica, pedofila, kriminalaca, silovatelja nego puna omena i prezimena da svi znaju ko su.

  • Putin R.S

    31. avgust 2016 | 18:21

    Dozivotno zatvor. Saucesce porodicama. Tuga

  • Rajvosa

    31. avgust 2016 | 20:01

    Strasno tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA