≫ 

Oborio staricu na Bulevaru Zorana Đinđića, POLOMIO JOJ SVE KOSTI! (FOTO)

Do udesa je došlo kada je vozilo "fiat doblo" koje se kretalo iz pravca Niške Banje naletelo na staricu dok je prelazila ulicu van obeleženog pešačkog prelaza

  • 3

Sedamdesetsedmogodišnja žena iz okoline Babušnice povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 10.30 sati dogodila na Bulevaru Zorana Đinđića kod Vojne bolnice.

TUŽNA PRIČA O DVE SARE: Bile su nerazdvojne, sahraniće ih u zajednički grob (FOTO)

Do udesa je došlo kada je vozilo "fiat doblo" niške registracije kojim je pravljao pedesetsedmogodišnji Nišlija, a koje se kretalo iz pravca Niške Banje naletelo na staricu dok je prelazila ulicu van obeleženog pešačkog prelaza.

­ Žena je pala ispred vozila, ali srećom vozač se nije kretao previše brzo, pa je uspeo da se zaustavi, a da je ne pregazi.

- Stigla je Hitna pomoć, video sam da joj previjaju nogu, a zatim je odvoze u Vojnu bolnicu - kazao je jedan od očevidaca nesreće.

­ Kako saznajemo žena je zadobila teške telesne povrede u vidu višestrukih preloma kostiju uključujući kuk i butnu kost. Ona je zadržana na lečenju na odeljenju hirurgije niške Vojne bolnice jer se radi o vojnom osiguraniku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Protiv vozača će biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a protiv starice prekršajna prijava zbog prelaženja ulice van pešačkog prelaza.

­ U cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja, niška policija je intenzivirala kontrole vozača pa je samo proteklog vikenda zbog kršenja propisa kažnjeno njih 373. Zbog brze vožnje, koja najčešće kumuje saobraćajnim nezgodama, sankcionisano je njih 127.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hmm

    31. avgust 2016 | 16:21

    Ne razumem sta je radila van pesackog prelaza?? Pesacki je za pesake, nisu ih iscrtali za ukras. Zamislite da vozaci krenu da voze po trotoarima jer im je tuda blize!

  • Boki

    31. avgust 2016 | 23:11

    Zasto prijava protiv vozaca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA