≫ 

Nenad radi na jezivim slučajevima UBIJENE I SILOVANE DECE: Najteže je sačuvati prisebnost, kao 10. jula 2016. (VIDEO)

 ≫ 

- Mi se trudimo da to iznesemo kako treba, da bar pihološki ne ostavi neke tragove na nas, ali... - rekao je forenzičar Nenad Aranitović

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika olalaaaa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • olalaaaa

    01. septembar 2016 | 20:34

    nije lako nikako divim se tim ljudima u najtezim zadacima zivota izdrzat psihicki i nastaviti dalje sta se desava kad jednog dana posao zamenu penzijom kako ce odradivat psiha tu trebas stvarno biti jak al tezina slike ipak nikad ne napusta psihu u to vjerujemmm najteze zivi ipak do kraja tu nemoze niko promeniti memorisano divim im se da ostanu pametni do kraja zivotaaaaa ljudi zivota susreta najtezim zlom koje eto uradi monstrom covjek jaka sam zena nagledala sam se svastaaa al u poslu nebih smela rec da bih izdrzala to proradi ipak kad poso staneee kad tad oslabi covjek tamo gde je bio najjaciiiiiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA