≫ 

MUP RASPISAO KONKURS ZA DIREKTORA POLICIJE: Evo kakav im čovek treba! (VIDEO)

Kandidat mora da ispunjava opšte uslove za rad u državnim organima predviđene zakonom, posebne uslove propisane Zakonom o policiji, visoko obrazovanje sa najmanje 300 ESPB bodova, 15 godina navršenog rada na policijskim poslovima, i to na rukovodećim radnim mestima

  • 6

Ministartsvo unutrasnjih poslova Srbije raspisalo je konkurs za mesto direktora policije sa mandatom od pet godina, a rok za podnošenje prijava je 12. septembar, navodi se u konkursu koji je objavljen na sajtu MUP-a i danas u "Politici".

MUP raspisuje konkurs za direktora policije

Precizirano je da je rok za podnošenje prijava deset dana od dana objavljivanja konkursa u "Službenom glasniku" i počinje da teče narednog dana od kad je objavljen.

Rok počinje da teče 3. septembra do 12.septembra 2016.

Kandidat mora da ispunjava opšte uslove za rad u državnim organima predviđene zakonom, posebne uslove propisane Zakonom o policiji, visoko obrazovanje sa najmanje 300 ESPB bodova, 15 godina navršenog rada na policijskim poslovima, na rukovodećim radnim mestima.

Na mestu vršioca dužnosti direktora policije punih osam meseci nalazi se Vladimir Rebić, a prethodno je na tom mestu devet godina bio Milorad Veljović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lilit

    2. septembar 2016 | 10:48

    Trebali su i njegovu sliku (kandidata) da stave.

  • Mašina

    2. septembar 2016 | 11:41

    Vidjet ih ne mogu,glupsoni neobrazovani ne vide dalje od pendreka

  • Deka

    13. septembar 2016 | 10:47

    Zašto konkurs.Već Vučić zna ko će biti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA