≫ 

UŽAS NA MAGISTRALI: Otac zaspao za volanom, povređeno TROJE DECE!

Petoro nemačkih državljana povređeno na magistralnom putu Niš-Pirot, do nesreće je verovatno došlo jer je vozač zaspao u toku vožnje

  • 0

Na magistralnom putu Niš – Pirot kod sela Dolac jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno petoro nemačkih državljana, od kojih je troje dece.

UŽAS NA MAGISTRALNOM PUTU: Kombi udario U STENU, pa preleteo u suprotnu traku! Ima povređenih! (FOTO)

Do nesreće je došlo kada je kombi nemačkih registracija prešao u suprotnu kolovoznu traku, udario u metalnu ogradu a zatim se prevrnuo na bok navodi se u saopštenju Olivere Milić, portparola Policijske uprave u Pirotu. Do nesreće je verovatno došlo jer je vozač zaspao u toku vožnje

Pet osoba prebačeno je na lečenje u niški Klinički centar, dok je šesta, takođe putnik u kombiju prošla bez povreda.

Zoran Radovanović, direktor niškog Kliničkog centra rekao je da je u ovu zdravstenu ustanovu primljeno dvoje odraslih i troje dece,posle nesreće koja se dogodila.

- Muškarac je zadržan na lečenju na Klinici za grudnu hirurgiju, tačnije na odeljenju intezivne nege zbog povrede grudne kosti. Njegova supruga je zadobila povredu potkolenice i ona je prebačena na Kliniku za kardiovaskularnu hirurgiju dok su deca na Dečjoj hiruškoj klinici na opservaciji – saopštio je Radovanović.

Kako saznajemo, radi se o nemačkim državljanima turskog porekla.

Uzrok nesreće jos nije utvrđen, ali se sumnja da se vozač uspavao.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA