Ministar Stefanović najavio da su u toku bezbednosne provere za Prajd

Sastanku, na kojem se razgovaralo o bezbednosnim aspektima u vezi s održavanjem ovogodišnje Parade ponosa zakazane za 18. septembar, prisustvovali su, osim ministra, i najviši predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova

  • 12

Bezbednosne provere su u toku, a ljudska prava moraju se poštovati, izjavio je danas ministar policije Nebojša Stefanović na sastanku Organizacionog odbor Parade ponosa.

Prva gej ministarka se oglasila povodom Parade ponosa!

Sastanku, na kojem se razgovaralo o bezbednosnim aspektima u vezi s održavanjem ovogodišnje Parade ponosa zakazane za 18. septembar, prisustvovali su, osim ministra, i najviši predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

O bezbednosnim proverama koje su u toku, organizatori će, kako je rekao ministar, biti blagovremeno obavešteni, navodi u saopštenju Tim za odnose s javnošću Beograd Prajda.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    2. septembar 2016 | 15:55

    Svaka priča o tome je vid reklamiranja. Radite šta hoćete, ali može li bez tolike medijske torture tom paradom svake godine. Kao da je ne znam šta. Mogu li oni svoju intimu da sačuvaju za sebe. Ovo loše utiče na decu. U novinama samo vesti o ubicama, gejevima, pedofilima... Može li malo o pravim porodičnim vrednostima, natalitetu!? Dokle više!?

  • Nikolas

    2. septembar 2016 | 17:55

    MINISTRE JEL TO MORAMO BITI SVI LGBT POPULACIJA DA BI USLI U EU??? KAO SRBIN TO NEMOGU DA PRIHVATIM A ONI TAMO NEK SE JE.U KAKO ZNAJU I UMEJU NETICE ME SE!!!! TO SE NESLAZE SA MOJOM VEROM PRAVOSLAVNOM PA ZATO I OBOZAVAM PUTINA STO TO NEDOZVOLJAVA.ZIVEO PUTIN! !!!

  • Hemičar

    2. septembar 2016 | 15:47

    Nema šta da se proverava.Zapadni pritisak je jači od zdrave pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA