≫ 

36. POŠTA U AKCIJI "52 POŠTE ZA 52 NEDELjE": Dar banatskom selu Kruščica! (FOTO)

- Pošta je tu da vam pruži visokokvalitetne usluge po najpovoljnijim cenama. Verujemo da će rad ove poslovnice biti profitabilan, domaćini zadovoljni, a privreda uspešna - rekao je Branislav Pavkov, direktor Regionalne radne jedinice "Pančevo, Sremska Mitrovica"

  • 0

Nakon pauze od 12 godina, žitelji Kruščice u opštini Bela Crkva opet imaju seosku poštu, obogaćenu besplatnim internet kutkom koji je pre svega poklon đacima za srećan početak nove školske godine.

Kragujevačko naselje Erdeč dobiilo poštu sa besplatnim internetom!

U prisustvu velikog broja meštana i predstavnika lokalne samouprave, danas su otvorena vrata još jedne poslovnice Pošte Srbije u okviru društveno odgovorne akcije "52 pošte za 52 nedelje", 36. po redu, i to u selu Kruščica nadomak Bele Crkve.

Žiteljima ovog dela Južnobanatskog okruga, poštu sa mogućnošću korišćenja besplatnog interneta na upotrebu je predao Branislav Pavkov, direktor Regionalne radne jedinice "Pančevo, Sremska Mitrovica".

- Pošta je tu da vam pruži visokokvalitetne usluge po najpovoljnijim cenama. Verujemo da će rad ove poslovnice biti profitabilan, domaćini zadovoljni, a privreda uspešna - rekao je Pavkov i naglasio da Pošta Srbije ovom akcijom pokazuje spremnost da podeli odgovornost sa lokalnim samoupravama u stvaranju boljih uslova za život i rad u manjim mestima, što će motivisati mlade da ne odlaze sa sela.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

- Zahvaljujući politici premijera Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije, kao i društveno-odgovornoj praksi koju pokazuje Pošta Srbije, imamo zadovoljstvo da danas napravimo korak napred u razvoju sela - istakao je na svečanosti Jovan Daja, pomoćnik predsednika opštine Bela Crkva.

Sa poštom su upotpunjeni sadržaji Kruščice i infrastrukturno uređenje kakvo nemaju ni mnoge varoši. Oko 900 njenih meštana, ili 300 domaćinstava, sada mogu računati na sve poštanske i platne servise u centru svog sela, umesto da putuju do Bele Crkve.

Predsednik Mesne zajednice Dragutin Jovanović rekao je da će funkcionisanje pošte veoma značiti za sve generacije Kruščice:

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

- Zahvaljujem Pošti Srbije što su prepoznali problem malih naselja i omogućili nam da koristimo njihove usluge na lakši i ekonomičniji način.

Ovo složno i bogato banatsko selo posebno krasi lepota različitosti, jer pored većinskih Srba u njemu živi i dosta Čeha. Zahvaljujući slozi i dogovoru, i pošta je ponovo zaživela nakon pauze od 12 godinaOpštinska uprava Bela Crkva ustupila je poslovni prostor, a radnici Pošte Srbije su ga priveli nameni, opremili standardizovanim poštanskim sredstvima i povezali savremenim računarskim aplikacijama.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

Pošta Srbije je prirodna spona između građana i organa uprave ili poslovnih organizacija, ali i između proizvođača i potrošača. Mnogi preduzetnici su prepoznali da je za uspeh dovoljna dobra biznis ideja, a za sve ostalo se mogu osloniti na Poštu i njenu integrisanu ponudu. Tako su već prvog dana rada poslovnice u Kruščici potpisani ugovori sa zemljoradničkom zadrugom i fabrikom za papirnu i kartonsku ambalažu "Kruš-print". Oni su izabrali uslugu biznis paket i kurirski servis Pošte Srbije u pola cene, što je povoljnost promotivne akcije "Post-ekspres za 99 dinara", koja je potpora poslovanju malih i srednjih preduzeća, budući da upravo ona čine jedan od osnovnih stubova ekonomskog razvoja naše zemlje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA