≫ 

Evo kako su HRVATSKI MEDIJI izveštavali o hapšenju špijuna u Beogradu

Internet portali u Hrvatskoj ističu da je u Beogradu uhapšen muškarac za koga srpska policija sumnja da je pripadnik hrvatskih obaveštajnih službi, pozivajući se na izvore iz Srbije

  • 66

Svi mediji u regionu objavili su vest da su operativci beogradskog centra Bezbednosno informativne agencije uhapsili u Beogradu hrvatskog špijuna.

BIA uhapsila hrvatskog špijuna u Beogradu, očekuje se obraćanje najviših državnih zvaničnika!

Mediji navode da uhapšeni obaveštajac poseduje dvojno državljanstvo - i hrvatsko i srpsko.

Internet portali u Hrvatskoj među najvažnijim vestima ističu da je u Beogradu uhapšen muškarac za koga srpska policija sumnja da je pripadnik hrvatskih obaveštajnih službi, pozivajući se na izvore iz Srbije.

Portal "Jutarnji.hr" ističe da je akcija obavljena u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, ali da službene potvrde hapšenja za sada nema, ali se očekuje se da se do kraja dana oglasi i BIA.

VELIKO HAPŠENJE NA GRANICI SRBIJE: Zajednička akcija BIA, vojske i policije!

"Večernji.hr" u tekstu pod nazivom "Srpska obaveštajna služba u Beogradu uhapsila hrvatskog špijuna?", poziva se na beogradske medije, te navodi da će uhapšeni muškarac biti optužen za špijunažu u korist hrvatske države, a zbog toga mu preti 3 do 15 godina zatvora.

SKORO IZVESNO: Bratislav Gašić novi šef BIA!

I "Slobodna Dalmacija" piše o ovom hapšenju koje je uzbudilo zemlje u regionu, uz saznanje da je uhapšenom muškarcu određeno zadržavanje od 48 sati, posle čega će biti saslušan.

I bosanski portal "Dnevni avaz" među najvažnijim vestima imaju i informaciju da je uhapšen hrvatski obaveštajac u Srbiji, ali da nije poznato radi li se o pripadniku hrvatske Sigurnosno-obaveštajne agencije (SOA) ili Vojno sigurnosno-obaveštajne agencije (VSOA).

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Tatjana Sekulić potvrdila je prethodno Tanjugu da je u saradnji tog tužilaštva i BIA uhapšena jedna osoba, ali da za sada ne može da precizira detalje tog slučaja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA