KLINTON ZVAO NAČELNIKA SREBRENICE: Ćamil Duraković i Aleksandar Vučić govoriće na temu pomirenja i zajedničkog društva

Na proteklim godišnjim sastancima učestvovali su brojni svetski politički i poslovni lideri među kojima i američki predsednik Barak Obama, zatim Bil Gejts, Džek Ma, Hilari Klinton i mnogi drugi

  • 17

Načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković dobio je poziv od bivšeg američkog predsednika Bila Klintona da učestvuje na specijalnoj plenarnoj diskusiji na godišnjem sastanku Klintonove Globalne Inicijative, prenela je regionalna N1TV.

NOVA PROVOKACIJA ĆAMILA DURAKOVIĆA: Napad na Vučića u Potočarima je - CIRKUS!

Reč je, kako se navodi, o jednom od najvećih događaja u nevladinom sektoru u svetu, koji će biti održan od 19. do 21.9. u Njujorku, u vreme Generalne skupštine UN.

Na proteklim godišnjim sastancima učestvovali su brojni svetski politički i poslovni lideri među kojima i američki predsednik Barak Obama, zatim Bil Gejts, Džek Ma, Hilari Klinton i mnogi drugi.

"Bila mi je čast da budem s vama prošle godine u Srebrenici i bio sam duboko dirnut vašim govorom....", napisao je, između ostalog, Klinton u, kako se navodi, ličnom pismu Durakoviću.

O važnost ove plenarne diskusije u kojoj će, kako navodi N1, učestovati i premijer Srbije Aleksandar Vučić, govori i činjenica da će moderator biti Bil Klinton.

Diskusija će biti održana na temu "Pomirenje i zajedničko društvo”.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    4. septembar 2016 | 17:05

    Хоће ли бити споменут напад на премијера? Мислим шта речи, дивно сте нас помирили, из дана у дан имамо прилику гледати у медијима и читати у коментарима љубав која просто цвијета између нас. ПС Он није модератор него убица и криминалац којем је мјесто у затвору, а не на телевизору!

  • Wien

    4. septembar 2016 | 17:32

    Hoce li Klinton priznati svoj "projekat Srebrenica"....???....

  • PUšKIN

    4. septembar 2016 | 16:57

    Ne znam sam otkud tim licemjerima toliko hrabrosti da pisu o toj ideji otkud im obraza kad obraza i morala nemaju da poslije tiliko zla koje su posijsli na ovom prostoru pisu o nekoj fiktivnoj zajednickoj drzavi Pa mi smo zajednicku drzavu imali koja je funkcionisala sasvim ali su je ti zločinci razorili Bil Klinton i ostali fašisti i krimisi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA