Goran je prvo sahranio SEKSI SRPKINJE na Fejsu, a sada je napravio GRUPU za kojom je poludela Srbija! (FOTO)

Cilj mu je da pomogne svima onima koji su željni promena, bez obzira da li je reč o kilaži, emotivnom statusu ili načinu na koji se pozira

  • 8

Devojke koje poziraju tako da u prvi plan stave dekolte ili zadnjicu, Goran Kliska Capitano (26) prošle nedelje na Fejsbuku nazvao je "mesom u vitrinama" i tako za kratko vreme izazvao nezapamćenu pažnju kako korisnika društvenih mreža, tako i medija iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore , Hrvatske i Makedonije.

"DEVOJKE, IZGLEDATE KAO MESO U VITRINAMA": Poruka Beograđanina zapalila je Balkan!

Ovaj mladić se predstavlja kao Ličanin iz Beograda, a u razgovoru za Telegraf rekao je da nije mogao da pretpostavi da će za tako kratko vreme njegov post podeliti preko 3.000 ljudi, niti da će se u tek osnovanu grupu "Capitano - Mala akademija drastičnih promena" prijaviti više od 12.000 članova.

Ovo je prava istina o ljudima koji NIŠTA LIČNO ne otkrivaju na svom Fejsbuk profilu! Iznenadićete se kakvi su

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Prisustvo na društvenim mrežama za mene je hobi, neka vrsta potrebe da misli koje formiram u glavi, dobiju svoj virtuelni oblik. Pre svega me zanimaju međuljudski odnosi - na muško-ženskoj relaciji i psihologija... A sve to je najuočljivije na Internetu. Imam puno prijatelja koji su usamljeni i nezadovoljni, koji se žale jer ne mogu da nađu osobu suprotnog pola koja im odgovara. Mislim da je to zbog toga što nema energije kojom odišu, što je harizma kod ljudi zamrla, što svi gledaju kako da ispadnu najbolje moguće na selfiju, da pokažu kako su zgodni i dobro obučeni, koliki im je konto na računu i koji automobil voze, a zaboravljaju da se lepo provedu i uživaju u društvu i u okruženju u kom se nalaze - objašnjava on i naglašava da je većini izrazito stalo do tuđeg mišljenja ili lajka na društvenim mrežama.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Devojke su zbog toga spremne da po svaku cenu prate trend koji, kako kaže, diktiraju Maca diskrecija i Stanija, a ta površnost bez ikakvog sadržaja nije dobra.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Moj savet je da se posvete drugim uzorima, da uoče neke nove kvalitete i da pokušaju da rade na sebi i budu svoje! - zaključio je Capitano, koji je upravo zbog toga pokrenuo Fejsbuk grupu, sa ciljem da pomogne svima onima koji su željni promene. Bez obzira da li je reč o promeni kilaže, emotivnog statusa ili načina na koji se pozira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    6. septembar 2016 | 23:42

    Svi vi fejsovci ste jedna velika ...gomila neradnika koja zivi u nekom virtuelnom svetu. Dokazano je da od kada postoji FaceBook kod mladih su se desile mnoge promene. Sexualna aktivnost im je smanjena , Drustvena aktivnost takodje. To treba DRugari moji da se UKINE> Da se ponovo pocne izlaziti , setati I sretati ljude...I mnogo toga. Kome nisam bio jasan njemu ne vredi ni objasnjavati.

  • Ludi Milojko

    6. septembar 2016 | 23:43

    Zivi zivot decko...nemoj se sa ''drustvenim mrezama'' igrati.

  • majche

    6. septembar 2016 | 23:55

    Svaka cast decko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA