SPASILI JE TELEFONSKI KABL I VRBA: Preživela devojčica koja je pala sa sedmog sprata!

Dok je devojčica spavala, majka je trknula do banke da plati račune. Lara se u međuvremenu probudila i verovatno je htela da kroz prozor pogleda gde joj je majka

  • 3

Od sigurne smrti devojčicu Laru (4) je spasao telefonski kabl u koji je prvo udarila i guste grane vrbe pored zgrade, koje su znatno ublažile njen pad sa sedmog sprata zgrade u naselju Aerodrom u Skoplju.

HOROR U CENTRU BEOGRADA: Čovek pao sa visine od 10 metara u KNEZ MIHAILOVOJ!

- Mama, mama, mama - bile su prve Larine reči kada je došla svesti.

Mala Lara je hitno prebačena u bolnicu gde su lekari konstatovali povrede grudnog koša i karlice. Direktor Klinike za dečiju hirurgiju Risto Simeonov danas je izjavio da je ona van životne opasnosti i da neće biti operisana.

Nesreća se dogodila juče oko 11 sati u Ulici Vladimir Komarov. Dok je devojčica još spavala, majka je to iskoristila i trknula do banke da plati račune. Lara se u međuvremenu probudila i verovatno je htela da kroz prozor pogleda gde joj je majka. To je umalo koštalo života. Sa sedmog sprata pala je na zemlju, a da nije bilo telefonskog kabla i vrbe koja raste blizu zgrade, sigurno bi na mestu ostala mrtva.

Posle pada na zemlju, devojčici bez svesti prvi je pritekao u pomoć magacioner Živko, koji radi u prodavnici mešovite robe u prizemlju te zgrade.

Foto: Profimedia/PhotoAlto Foto: Profimedia/PhotoAlto

Očevici pričaju da je devojčica pala nepunih pola metra od magacionera Živka. Iako preplašen i iznenađen on je devojčicu uspeo da vrati u život.

Uzeo ju je u naručje i pažljivo položio na sto obližnje poslastičarnice "Palma". Zatražio je od zaposlenih da mu brzo donesu vodu, a on je za to vreme proveravao da devojčica slučajno nije progutala jezik.

UŽAS NA SAVSKOM VENCU: Mladić (21) pao sa zgrade, na mestu OSTAO MRTAV! (FOTO)

Kada je malu Laru ispljuskao vodom, ona je otvorila oči i plačući počela da doziva majku. Bila je svesna i dok su je lekari Hitne pomoći odvozili u bolnicu.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vekii

    6. septembar 2016 | 22:35

    Pa dal si ti zeno normalna? J..te racuni,valjda ti je prece dete a ne racuni pa kad se probudi sa njom ces ici bruka

  • Nina

    8. septembar 2016 | 21:17

    Hvala Bogu da je dete dobro !

  • Tanja

    8. septembar 2016 | 21:51

    Takav je bio dan neponovilo se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA