≫ 

SRUŠIO SE AVION U MAKEDONIJI: Olupina pronađena u selu Kožle, strahuje se da NIKO NIJE PREŽIVEO

Letelica je sa radara aerodroma "Aleksandar Veliki" nestala oko 17.40 sati, a ona je bila na letu iz Treviza ka Skoplju

  • 2

Avion sa šest putnika srušio se kod Velesa u Makedoniji.

SPASILI JE TELEFONSKI KABL I VRBA: Preživela devojčica koja je pala sa sedmog sprata!

Letelica je sa radara aerodroma "Aleksandar Veliki" nestala oko 17.40 sati, a ona je bila na letu iz Treviza ka Skoplju.

Avion je marke "pajper" koji je registrovan u Nemačkoj, prenose lokalni mediji, a javlja RTS.

Na licu mesta su vatrogasci i Hitna pomoć.

AUTOBUS PUN TURISTA UDARIO U ŠLEPER: Jedna osoba poginula, čak 38 povređeno

Oko 21 čas lociran je nestali avion koji se srušio nedaleko Velesa u Makedoniji. Letelica je locirana u blizini sela Kožle, na potezu od Katlanova do makedonskog grada Veles.

Privatni avion na komercijalnom letu je poleteo iz mesta Trevizo u Italiji, a na skopskom aerodromu je trebalo da napuni gorivo. U njemu je, prema potvrđenim informacijama MUP-a, bilo šestoro ljudi, članovi posede i putnici, a veruje se da niko od njih nije preživeo.

SOFIJA JE PREPLIVALA OHRIDSKO JEZERO PO MRAKU ZA DESET I PO SATI: Bilo mi je hladno, ali sam uspela zbog samo jedne stvari (FOTO)

Čim je nestao sa radara, počela je masovna potraga za avionom. Pored policije, ka predpostavljenom mestu udesa su se uputi vatrogasci i ekipe Hitne pomoći. Policiji su se počeli javljali žitelji sela Vetersko i Kožle veleći da su u ataru njihovih sela čuli snažnu ekspoloziju.

Kod sela Kožle završava asvaltni put, a teren je teško pristupačan. Njime se može kretati samo sa terenskim vozilima, a policija je zabranila dalji pristup novinarskim ekipama.

ALBANAC SEVDET BESIM HTEO POLICAJCU DA ODSEČE GLAVU: Stigla ga je surova kazna! (FOTO)

Žitelji sela Kožle kažu da su nakon snažne eksplozije u daljini videli dim i plamene jezike, ali da ne znaju o čemu se tačno radi, iako da izned njihovog sela često lete avioni.

Snažnu eksploziju je čuo i Voislav Zdravskovski iz Kožlea. Prema dimu i vatrenim jezicima koje je video u daljini on predpostavlja da se avion srušio negde prema selu Katalnovo, verovatno pored reke Pčinje.

(Telegraf.rs / D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    6. septembar 2016 | 21:38

    SIGURNO JE DA JE OVO VELIKA NESRECA,MA KO BIO U LETILICI.NARAVNO BILI SU LJUDI.JEDNOSTAVNO-ZIVOTNO,NISU IMALI SRECU DA ZIVE OVAJ LEP,ALI KRATAK BORAVAK NA PLANETI.STETA.

  • Benc

    6. septembar 2016 | 21:18

    Pajper je Mister No vozio.gde će sa tim avionom na dalji put. To je avion da se voziš oko svog mesta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA