Uštedite plaćanjem računa na bankomatima UNICREDIT BANKE!

Prosečna tročlana porodica, ukoliko plaća račune putem bankomata UniCredit Banke, godišnje može da uštedi i do 5.500 dinara na ime provizija koje bi platila

  • 0

Broj bankomata na milion stanovnika u 2015. godini u Hrvatskoj je premašio brojku od 1220, u Bugarskoj 1160, u Rumuniji 680, u Makedoniji 600, dok u Srbiji taj broj premašuje 450, pokazali su podaci iz istraživanja “Financial Assess Survey” koje je sproveo Međunarodni monetarni fond. Imajući u vidu sve navedno, nameće se zaključak da postoji izuzetan potencijal za rast tržišta bankomata u našoj zemlji.

UniCredit Banka je prepoznala potencijal koji leži u ovom tržišnom segmentu i stoga kontinuirano radi na razvoju mreže bankomata. U prilog tome govori podatak da je u odnosu na prvih šest meseci prethodne godine broj bankomata UniCredit Banke povećan za 20 odsto što je posledično dovelo do rasta broja transakcija od 30 i rasta obima prometa na bankomatima za 35 odsto.

UNICREDIT BANKA SVE JAČA: Profit u drugom tromesečju porastao za 75 odsto

Banka konstantno unapređuje funkcionalnosti svojih bankomata čije prednosti su klijenti vrlo rado prihvatili. Zahvaljujući brojnim uštedama, kako u smislu vremena, tako i u pogledu novca, broj korisnika multifunkcionalnih bankomata svakodnevno raste. Ono što izdvaja multifunkcionalne bankomate UniCredit Banke, jeste to što se, pored standardnih operacija podizanja gotovine i upita stanja, bez bilo kakve naknade mogu plaćati računi, vršiti uplate novčanih sredstava, dopunjavati mobilni telefoni i obavljati menjački poslovi.

Čila Ihas imenovana za predsednicu Izvršnog odbora UniCredit Bank Srbija a.d.

Foto: Promo Foto: Promo

Na multifunkcionalnim bankomatima Banke postoji mogućnost plaćanja računa Infostana, Elektrodistribucije Jugoistok, Informatike, PTT, Telekoma, Telenora, VIP mobile, Orion telekoma, JP Užice, Pošta net-a.

UŠTEDITE I PUTUJTE: Platite vaš aranžman MasterCard karticom i čeka vas IZNENAĐENJE (VIDEO)

Primera radi, prosečna tročlana porodica ukoliko plaća račune putem multifunkcionalnih bankomata UniCredit Banke, godišnje može da uštedi i do 5.500 dinara na ime provizija koje bi platila. Stoga ne čudi podatak da je broj plaćanja računa ovim putem ostvario rast od 55 odsto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA