≫ 

TINEJDŽERKA IZ KRALJEVA POZIRALA DOK SU JE SNIMALI, PA PALA SA TERASE: Vrištala je i pokušala da se zadrži za ogradu!

K. M. (16) je izašla na terasu kako bi je prijatelj usnimio na ogradi, a onda se prevrnula preko ograde i uz vrisak samo nestala

  • 17

Tinejdžerka K. M. (16) pala je sa terase na drugom spratu u Kraljevu dok se nameštala da je prijatelj snimi mobilnim telefonom.

SPASILI JE TELEFONSKI KABL I VRBA: Preživela devojčica koja je pala sa sedmog sprata!

Nesreća se dogodila prošlog vikenda u noći između subote i nedelje u Ulici heroja Maričića u Kraljevu tokom žurke koju je pravila grupa tinejdžera, prenose beogradski mediji.

Kako su saznali, K. M. (16) je izašla na terasu kako bi je prijatelj usnimio na ogradi. U pokušaju da izvede akrobatski potez, prevrnula se preko ograde i uz vrisak samo nestala iz objektiva telefona.

Na video-snimku koji se par dana kasnije proširio među kraljevačkim tinejdžerima vidi se da je devojka pokušala da se rukama zadrži za ogradu, ali nije uspela.

Iako je pala na parkirani automobil, na sreću, samo se ugruvala i dobila par ogrebotinama.

- Sreća u nesreći je da je pala na automobil, koji je sigurno ublažio pad. Bilo bi gore da je pala na trotoar. Ali bez obzira, to ipak nije bila mala visina - rekao je jedan od komšija.

Devojka je odmah nakon pada hospitalizovana iako su u pitanju bile samo lakše povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA