≫ 

Uspešno održana manifestacija "Zlatna mladost na Srebrnom jezeru" (FOTO)

Manifestacija "Zlatna mladost na Srebrnom jezeru" koja je zatvorena spektakulranim koncertom "Nevernih beba" iako je prvi put organizovana, premašila je sva očekivanja

  • 0

Na Srebrnom jezeru i u Velikom Gradištu, pred nekoliko hiljada ljudi, 10. septembra je održana manifestacija, "Zlatna mladost na Srebrnom jezeru".

Manifestaciju su otvorili pioniri košarkaških klubova "Mladost“ iz Bele Palanka i "VG“ iz Velikog Gradišta revijalnom utakmicom koja je odigrana na terenima Kampa "TEO 4“.

Nakon toga, na Srebrnom jezeru su odigrani mečevi u odbojci na pesku, gde su se predstavili mladi odbojkaši Odbojkakog kluba "VGSK“ iz Velikog Gradišta.

SVI NA SREBRNO JEZERO: Evo šta vas čeka na manifestaciji "ZLATNA MLADOST"!

 Organizatori su svim učesnicima su priredili i prelepo krstarenje Dunavom.

Foto: Promo Foto: Promo

U drugom delu programa koji se odvijao u gradskom parku, Turističke organizacije Velikog Gradišta, Bele Palanke i Vlasotinca, predstavile su svoje turističke potencijale. Tako su posetioci imali priliku da uživaju u promociji Vinskog bala koji je jedna od značajnijih manifestacija u Vlasotincu, kao i u neodoljivom ukusu belopalanačkih banica. Mlada i talentovana belopalančanka Anđelija Krstić je predstavila svoje crteže, među kojima su dominirali srpski košarkaši.

Foto: Promo Foto: Promo

Sjajan utisak na publiku su ostavili i Plesni studio "FANTASY“iz Vlasotinca, kao i Plesni studio "SPEKTAR“ iz Kraljeva. I muzičari su dominirali na sceni. Jako dobar utisak su ostavili: "Ekperiment“ iz Bele Palanke, "Vreme čuda“ iz Beograda i "Revoltni peron“ iz Velikog Gradišta.

Na kraju su svojim spektakulranim koncertom predivno veče zatvorili "Neverne bebe“ i time još jednom dali doprinos promociji Akustičarskog festivala mladih „UNFEST“ koji je bio deo ovog dogadjaja.

Foto: Promo Foto: Promo

- Veliko nam je zadovoljstvo da možemo da podržimo svaku akciju koja promoviše stvaralačku kreativnost mladih muzičara i to ćemo raditi uvek. Bendovi koji su nastupili pre nas dokazali su da potencijali postoje i da mladima treba samo dati prostor i mogućnost. Tim "Unfest" festivala to sjajno radi. Naš koncert je bio zaista fenomenalan, mnogo dobre energije, sve generacije publike pevale su naše pesme i pokazale da su ljudi željni drugačijih sadržaja od onih koji im se pretežno nude preko masmedija - rekla je Tijana Sretković iz grupe "Neverne bebe“.

Foto: Promo Foto: Promo

Manifestacija "Zlatna mladost na Srebrnom jezeru", koja je ove godine prvi put organizovana, premašila je sva očekivanja.

Predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić je rekao da je Srbija dobila još jednu značajnu manifestaciju i da je opština Veliko Gradište otvorena za dalju saradnju.

Foto: Promo Foto: Promo

Organizatorima ove manifestacije poručujem da su im vrata Velikog Gradišta širom otvorena i opština daje punu podršku. Ovde ima izuzetno puno potencijala da se manifestacija proširi i da traje nekoliko dana. Prijatno sam iznenadjen posetom i atmosferom, iako je sezona na Srebrnom jezeru završena. Sve je funkcionisalo besprekorno i iskreno se nadam da su se svi učesnici vratili sa dobrim utiskom - rekao je Milić.

Foto: Promo Foto: Promo

Menadžer manifestacije i direktor Akustičarskog festivala mladih “UNFEST“ Dragan Jocić istakao je da je sa predsednikom opštine već sinoć dogovoreno da ovih dana počnu sa pripremom projekta za sledeću godinu:  

Foto: Promo Foto: Promo

- Zahvljujem se svima koji su dali svoj doprinos u realizaciji ove manifestacije, od lokalnih partnera, preko opština i turističkih organizacija, do sjajnih i talentovanih učesnika. Hvala i našim velikim prijateljima "Nevernim bebama", koji su delili scenu sa mladim talentovanim muzičarima i pokazali da je podrška dobroj ideji veoma bitna. Svi zajedno možemo biti ponosni što smo u Srbiji stvorili još jednu manifestaciju koja pruža šansu mladim ljudima da svoje ideje i talente predstave široj javnosti. Mi iz organizacije smo sa predsednikom opštine već sinoć dogovorili da ovih dana počnemo sa pripremom projekta za sledeću godinu. Imamo ideju da promenimo koncept, da manifestacija dobije i takmičarski karakter i da traje nekoliko dana. Za prvi put, više nego zadovoljni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA