• 8

SPREČENA KRAĐA U "KOLUBARI": Uhapšeno 10 osoba u akciji policije i nadležnih u JP EPS-u

Posle višemesečne istrage unutrašnje kontrole JP EPS i „Kolubara usluga“, u akciji MUP-a i Tužilaštva uhapšeno je 10 osoba osumnjičenih za krađu nafte koja je bila namenjena za rudarsku mehanizaciju na kopovima

  • 8

Javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije“ zahvaljuje Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije i Tužilaštvu na brzoj reakciji i saradnji u akciji suzbijanja krađe nafte u ogranku RB „Kolubara“. Na ovaj način sprečeno je nanošenje štete „Elektroprivredi Srbije“ na nivou od 1,5 miliona evra godišnje.
EPS poštuje mere štednje

Posle višemesečne istrage unutrašnje kontrole JP EPS i „Kolubara usluga“, u akciji MUP-a i Tužilaštva uhapšeno je 10 osoba osumnjičenih za krađu nafte koja je bila namenjena za rudarsku mehanizaciju na kopovima.
SKOČIO PROFIT EPS-a: Odlični rezultati poslovanja u prvih šest meseci 2016.
Među uhapšenima su sedam radnika RB „Kolubara“, po jedan sadašnji i bivši radnik „Kolubara usluga“ i vlasnik stovarišta u Velikim Crljenima. Uhapšeni su vozači cisterni D. Đ, N. P. i M. B, točioci goriva B. P, M. S. i S. D, radnik polja „D“ R. T, radnik „Kolubara usluga“ V. M, bivši radnik „Kolubara usluga“ P. I. i vlasnik stovarišta M. T.
Završen kapitalni remont u TE "Morava"
Nadležni u JP EPS nastaviće oštre kontrole kako bi se predupredile ili otkrile eventualne krađe i zaštitila imovina preduzeća.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Car

    Male im plate pa nema nikada dosta.Sta da se radi muka crna?

  • goran

    A STA JE SA PLJACKOM VEKA OD PRE PAR GODINA

  • realni

    a oni što su ubacili svoje mašine,oni ne kradu.šta bi sa ilićevim bagerom što je kupio od vojske kada mu je zet bio ministar,a gde su ostali.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima