SPREČENA KRAĐA U "KOLUBARI": Uhapšeno 10 osoba u akciji policije i nadležnih u JP EPS-u

Posle višemesečne istrage unutrašnje kontrole JP EPS i „Kolubara usluga“, u akciji MUP-a i Tužilaštva uhapšeno je 10 osoba osumnjičenih za krađu nafte koja je bila namenjena za rudarsku mehanizaciju na kopovima

  • 8

Javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije“ zahvaljuje Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije i Tužilaštvu na brzoj reakciji i saradnji u akciji suzbijanja krađe nafte u ogranku RB „Kolubara“. Na ovaj način sprečeno je nanošenje štete „Elektroprivredi Srbije“ na nivou od 1,5 miliona evra godišnje.

EPS poštuje mere štednje

Posle višemesečne istrage unutrašnje kontrole JP EPS i „Kolubara usluga“, u akciji MUP-a i Tužilaštva uhapšeno je 10 osoba osumnjičenih za krađu nafte koja je bila namenjena za rudarsku mehanizaciju na kopovima.

SKOČIO PROFIT EPS-a: Odlični rezultati poslovanja u prvih šest meseci 2016.

Među uhapšenima su sedam radnika RB „Kolubara“, po jedan sadašnji i bivši radnik „Kolubara usluga“ i vlasnik stovarišta u Velikim Crljenima. Uhapšeni su vozači cisterni D. Đ, N. P. i M. B, točioci goriva B. P, M. S. i S. D, radnik polja „D“ R. T, radnik „Kolubara usluga“ V. M, bivši radnik „Kolubara usluga“ P. I. i vlasnik stovarišta M. T.

Završen kapitalni remont u TE "Morava"

Nadležni u JP EPS nastaviće oštre kontrole kako bi se predupredile ili otkrile eventualne krađe i zaštitila imovina preduzeća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M i LOS

    13. septembar 2016 | 20:17

    I NIKOM NISTA.....

  • STANE

    14. septembar 2016 | 22:47

    A I TU JE NAJVEĆI LOPOV PORTIR, NISU ONI STO SU RADILI PO 36 SATI DNEVNO NI ONI STO SU PREPRODAVALI UGALJ

  • DIDA DEDIC

    14. septembar 2016 | 09:35

    I,bice, ,,tresla se gora,rodio se mis,, ...Ma,ljudi,vec vidjeno...koliko lopova na slobodi,koji su optuzeni za kradju ,i nikom nista...daj,boze,da neko za kradju odgovara,ali sumnjam da ce odgovarati ,pravi...SVAKA VLAST SE OD 2000.GOD.,,OMRSILA,, ,I OVA CE...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA