NEONACISTI IZLAZE NA ULICE: Firer hoće ponovo da maršira Srbijom, najavio skup za 1. oktobar!

Nacionalni stroj zabranjen je 2011. godine

  • 66

"Nacionalni srpski front" (NSF), ozloglašena neonacistička organizacija koja sledi ideje Gorana Davidovića Firera, nedeljama najavljuje "Srpski marš" za 1. oktobar na Trgu republike, a da niko od nadležnih ne zna za to.

ODLOŽENO ZA 17. OKTOBAR: Vođa zabranjenog Nacionalnog stroja se opet nije pojavio na ročištu

Organizacija koja na osnovu simbola kvislinške vlade Milana Nedića nedvosmisleno sledi ideologiju fašizma iako to zvanično ne potvrđuje, napraviće, kako pišu na Tviteru, protest za hitan prekid EU integracije pod sloganom "Slava naciji - stop okupaciji". Iako u NSF - u na sva usta najavljuju skup, nadležne služe i policija i dalje ništa ne znaju o "Srpskom maršu".

- Ako je reč o šetnji koja će se odvijati na saobraćajnicama, potrebno je to prijaviti barem 15 radnih dana pre skupa. To znači najkasnije do kraja ove nedelje. Zasad ništa ne znamo o tom skupu - rekli su za "Blic" u policiji.

Zanimljivo je da je nedavno NSF - u, kako i sami obaveštavaju na svom sajtu, Fejsbuk ujinuo profil zbog širenja mržnje, što oni tumače kao "ukidanje slobode govora". Na tviter profilu "Nacionalnog srpskog fronta" mogu se videti i tvitovi Gorana Davidovića Firera, vođe zabranjene organizacije "Nacionalni stroj".

Printskin: gorandavidovic.com Printskin: gorandavidovic.com

"Tramp pobeđuje, a Lepenova u Francuskoj 2017. krenuće oslobađanje Evrope i raspad EU. Dakle pamtite domaće eunijate, da im sudimo nakon 2018", napisao je Davidović, koji je postao poznat 2005. kada je sa grupom nacionalista upao na antifašističku tribinu Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, gde su napali učesnike

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peacemaker

    14. septembar 2016 | 00:32

    Pusti te ga na ulicu. Narod ce da ga vaspita! Onako narodno! Uz kuku i motiku! Dobro da se prevaspitaju da vise nikad ne pomisli na Hitlera i njemu slicne!

  • Ajo

    14. septembar 2016 | 09:50

    Prvi pročitajte šta oni hoće ili čujte čoveka pa onda pišite.Nije on protiv bilo kag naroda nego je za svoj narod.Mogu pederi a ne mogu nacionalisti.Biti nacionalista ne znači mrzeti druge nago voleti svoje

  • Srpskibek

    14. septembar 2016 | 09:43

    Kad mogu "ovi" sto ih podrzava vlada.sta fali nek marsiraju i ovi drugi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA