UniCredit Banka u Srbiji snizila kamatu za stambene kredite u prvih 15 meseci

Ukoliko bi se klijent opredelio za stambeni kredit u iznosu od 50.000 evra i period otplate od 30 godina, u toku promotivnog perioda bi plaćao mesečnu ratu od oko 194 evra mesečno, dok bi nakon isteka promotivnog perioda mesečna rata iznosila oko 207 evra

  • 0

UniCredit Banka je, u sklopu obeležavanja 15 godina poslovanja u Srbiji, ponudila specijalne uslove za sve klijente koji se opredele da obezbede dom pomoću stambenog kredita ove banke. Posebni uslovi važiće do kraja oktobra 2016. godine, do kada klijenti i mogu da podnesu zahtev za stambeni kredit indeksiran u evrima, s tim da kredit treba da bude realizovan najkasnije do kraja januara 2017. godine. 

Tokom navedenog perioda, klijenti će moći da računaju na znatno nižu kamatnu stopu u periodu trajanja od 15 meseci. Naime, u toku promotivnog perioda nominalna kamatna stopa će biti fiksna i iznosiće 2,30 odsto godišnje. Nakon isteka promotivnog perioda od 15 meseci, nominalna kamatna stopa će se formirati kao zbir vrednosti 6M EURIBOR-a i margine od tri odsto, što trenutno iznosi 2,82 odsto, dok će efektivna kamatna stopa imati vrednost od 3,06 procenta na godišnjem nivou.

Uštedite plaćanjem računa na bankomatima UNICREDIT BANKE!

Tako na primer, ukoliko bi se klijent opredelio za stambeni kredit u iznosu od 50.000 evra i period otplate od 30 godina, u toku promotivnog perioda bi plaćao mesečnu ratu od oko 194 evra mesečno, dok bi nakon isteka promotivnog perioda mesečna rata iznosila oko 207 evra. To znači da bi tokom promotivnog perioda od 15 meseci, klijent uštedeo iznos koji je približan visini mesečne rate, odnosno oko 195 evra.

Stambeni krediti UniCredit Banke se odobravaju u minimalnom iznosu od 10.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti, dok maksimalni iznos može da dostigne 80 odsto iznosa kupoprodajne cene nekretnine, odnosno procenjene vrednosti nepokretnosti koja je predmet hipoteke. Kredit se odobrava na period otplate od pet do 30 godina.

Foto: Promo Foto: Promo

UNICREDIT BANKA SVE JAČA: Profit u drugom tromesečju porastao za 75 odsto

- S obzirom na to da 2016. predstavlja godinu u kojoj proslavljamo petnaestogodišnjicu našeg uspešnog poslovanja u Srbiji, obezbedili smo specijalne uslove za naše stambene kredite. Nadamo se da će izuzetno konkurentna kamatna stopa, kako ona u toku promotivnog perioda, tako i nakon toga, omogućiti građanima da što povoljnije reše svoje stambeno pitanje - rekao je Nikola Vuletić, direktor Sektora poslovanja sa stanovništvom UniCredit Banke Srbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA