Godinu dana nisam imala seks jer sam PRAVA VERNICA: Dečko me je tokom posta najstrašnije UCENJIVAO I VREĐAO!

Irena iz Beograda je zbog svoje odluke da ispoštuje čitav Vaskršnji post ostala bez ljubavi zvog života. Da li je to bilo vredno toga? Ovo je njena ispovest i želimo da čujemo i vaše mišljenje

  • 84

Jedna Beograđanka po imenu Irena (26), od malih nogu je bila okrenuta ka veri i skoro svaki verski običaj je gledala da ispoštuje. S druge strane, to joj nije smetalo da vodi život "urbane devojke", ali je problem nastao kada je bila u, naizgled, srećnoj vezi.

Evo šta će da vam se desi ako PRESTANETE da imate SEKS!

Naime, reč je o devojci koja je imala naizgled srećan život. Završila je fakultet, pronašla posao, društveno i emotivno je bila ispunjena.

- Nisam mogla ni da pomislim da će me dečko, za koga sam verovala da je bio ljubav mog života, ostaviti jer želim da u potpunosti ispoštujem Vaskršnji post, koji traje šest nedelja, kao što sam to činila od malena - priča Irena, pa nastavlja:

Odrekla sam se SEKSA na godinu dana! Evo šta sam naučila (FOTO)

- Početkom leta jedne godine, ušla sam u vezu muškarcem koji je bio san mojih snova. Bukvalno onakav kakvog sam oduvek zamišljala. Bili smo zaljubljeni, svuda smo išli zajedno, a ono što je najbitije, seks nam je bio fantastičan.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Irena nikada od njega nije krila da je vernica i da se trudi što više da ispoštuje pravoslavne običaje.

NE SKIDA SE S MENE, UMORNA SAM OD ŠIRENJA NOGU: Potresna ispovest trudnice koja stalno ima seks

- Kada sam mu prvi put rekla da ću postiti čitav Vaskršnji post, prvo se nasmejao, a kasnije je bio ubeđen da ću izdržati da samo jedan mesec, pa da ću prekinuti. Međutim, nije bilo tako - kaže Irena, koja je došla u situaciju da mora da bira između ljubavi svog života i vere.

Irenin dečko nikada nije verovao da je ona zaista toliko okrenuta veri, ili je mislio da će on biti ispred nekih njenih načela po kojima je odrastala.

JEZIVE LJUBAVNE ISPOVESTI: On je vara sa njenom sestrom, a ona je pre njega bila prostitutka!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Kada je počeo post, delovalo je kao da je sve u najboljem redu. U početku nije imao problem s tim što nemamo seksualni odnos, jer kao što svi znamo, za vreme posta čovek treba da se suzdržava od telesnog kontakta sa osobom suprotnog pola. Tako je bilo prvih mesec dana, a onda je počeo da insistira na tome da spavam s njim - počela je da prepričava jedan od najbolnijih perioda u svom životu.

Ova mlada devojka je uspela da izbegne temu seksa svega par dana otkako je njen dečko počeo da insistira na njemu, ali ubrzo su počele i ucene.

- Nisam mogla da ga prepoznam. Počeo je da me ucenjuje sa pričama da ukoliko ne budem imala seks s njim, da će me prevariti, a kasnije je počeo da preti da će me i ostaviti. Pretvorio se u potpuno drugu osobu, čak i kada smo se dogovarali da se vidimo, pristajao je samo ukoliko dođem kod njega da bi imali odnos - kazala je Irena, pa dodala:

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Situacija je bila haotična, a vrhunac je bio kada mi je rekao da biram između njega i vere. Danima sam razmišljala koga da izaberem. Da li dečka koji je ljubav mog života, a koji ne može da razume moju okrenutost ka veri, ili veru, koja će mi izgleda, što sam starija, praviti problem u svakoj vezi.

Na kraju, Irena je odlučila. Izabrala je veru!

- Trebalo mi je nekoliko dana da odlučim. U jednom momentu sam želela da prekinem post i otrčim u njegov krevet, a s druge strane nisam mogla da prekršim nešto na šta sam navikla od malena. Odlučila sam da ga ostavim, a kada sam mu to rekla, usledile su razne uvrede s njegove strane kojih ne želim ni da se sćeam. Razumela bih ga da sam ga prevarila, da sam se skidala gola po ulici, ili takve slike kačila na društvene mreže, ali nisam mogla da razumem da je bio toliko ogorčen zbog moje ljubavi prema veri.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ipak, to nije bila njena jedina odluka. Osim vere, Irena se zarekla da narednih godinu dana neće imati seksualni kontakt ni sa jednim muškarcem.

- Jednostavno, mnogo sam uložila u vezu sa mojim bivšim dečkom, toliko da nisam imala snage da ulazim u neku novu. S druge strane, imala sam strah da ću ponovo pronaći nekoga u koga ću se zaljubiti toliko da ću poželeti da provedem ceo život s njim, a da taj neko ponovo neće imati razumevanja - kaže ova mlada vernica, pa nastavlja:

- Tih meseci mi je bilo pakleno. Činjenica, ja jesam vernica, ali koliko god volela veru, toliko volim i seks. Milion puta sam dolazila u iskušenje da prvog muškarca koga vidim odvučem u krevet, ali morala sam da održim reč koju sam dala sebi. Ali sam utehu pronašla u masturbaciji.

Foto-ilustracija: Profimedia/Juice Images Foto-ilustracija: Profimedia/Juice Images

Pred sam istek tih godinu dana, Irena je upoznala mladića za kojim je poludela. Ali ne emotivno, već seksualno. Ona nikada nije imala seks samo iz zadovoljstva, uvek su tu bile umešane i emocije. Međutim, za ovim dečkom je osećala samo strast.

- Taj dan kada je bilo tačno godinu dana otkako sam odlučila da nemam seks, potrefilo se da sam bila sama kući. Pozvala sam ga dođe i spopala ga čim je pozvonio na vrata. Taj seks nikada neću zaboraviti, bio je toliko strastven da sam nekoliko puta doživela vrhunac.

Od tada je prošlo više od godinu dana, a Irena se i dalje viđa sa mladićem za koga kaže da joj je "drug sa posebnim beneficijama".

- Ne znam. Možda mi je tih godinu dana pomoglo da dobro razmislim o svemu i da shvatim da su neke stvari prioriteti: da treba više da mislim na sebe. S druge strane, i dalje nisam promenila mišljenje i želju za postom, a verujem da ću jednog dana upoznati dečka sa kojim ću biti u vezi, a koji će moći da ispoštuje moju okrenutost veri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja patak

    20. septembar 2016 | 18:01

    Ocigledno da je pogresno shvatila sve.Ako je vernica i posti nema ni masturbacije,ne sme biti ni gresnih misli.A kolika je vernica pokazala je kad je razmisljala da prvog koga vidi odvuce u krevet ili to sto ima "prijatelja sa beneficijama"...

  • sale71

    20. septembar 2016 | 23:18

    Da si vernica znala bi da je sex dozvoljen samo u ozvaničenom braku,sve ostalo je bludničenje!

  • Slavos

    20. septembar 2016 | 18:18

    Devojko, ako poštuješ veru ne treba uopšte da imaš seks pre braka, a ne samo u vreme posta. Onda bi stvari bile jasnije. Što se tiče dečka ne žali za njim. To što je učinio pokazuje da nije voleo tebe nego seks.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA