• 39

BEOGRAĐANKA RAZOTKRILA VELIKU SEKS NAVLAKUŠU NA FEJSBUKU! Pogledajte poruke koje devojkama stižu u inboks (FOTO)

Beograđanka je prvo bila začuđena, i u prvi mah joj nije bilo jasno o čemu se radi, ali kada je pročitala nastavak, bilo joj je jasno da nije u pitanju nikakva audicija za frizuru, niti ekstremno pranje kose, već ekstremno nepristojna ponuda!

  • 39

Jedna Beograđanka dobila je veoma čudnu poruku od nepoznate osobe. Naime, u poruci joj se nudi da dođe na audiciju za "kozmetičke kuće i časopise", da je snime i postave u bazu podataka, a onda da je prezentuju klijentima koji traže model. Ako žele da je angažuju, potpisuje se ugovor i definiše honorar, koji je u proseku od 100 do 500 evra po jednom danu snimanja, a visina honorara zavisi za koga se radi!
OVAKAV KASTING ZA STRIPTIZETE NISTE VIDELI: Prijavilo se 1.000 seksi devojaka, posao dobilo ovih 100 (VIDEO)

Ova Beograđanka prvo je bila začuđena, i u prvi mah joj nije bilo jasno o čemu se radi, ali kada je pročitala nastavak, bilo joj je jasno da nije u pitanju nikakva audicija za frizuru, niti ekstremno pranje kose, već ekstremno nepristojna ponuda!
Zato je rešila da upozori sve devojke na Fejsbuku.
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


- Svesna sam toga da kada napravite profil na nekoj od društvenih mreža postajete dostupni različitim profilima ljudi, i hteli to ili ne, izlažete sebe vulgarnim sadržajima. Ipak, ono što mene brine nije moje trenutno osećanje uvređenosti koju sam osetila kada sam pročitala ovu poruku, već pomisao na koliko adresa je ova poruka prosleđena, i da li je neka devojčica ili devojka poverovala u nju - rekla je za Telegraf ova Beograđanka.
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


Naime, u poruci se takođe navodi da "audicija" ima dva dela, jedan "kućni" i drugi u salonu. Taj "kućni" deo se snima, ako postoje uslovi, "kod nje u kući", ili u prostorijama njihove partnerske firme.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


"Treba da se predstaviš pred kamerom, da kažeš par reči o sebi i uslugama koje koristiš kod frizera, na srpskom ili na engleskom. Posle toga se snimaju dva pranja, jednom sama pereš kosu, a drugi put te pere dečko koji te snima. On će te prati "ekstremno", tj. sve će zahvatiti sa šamponom, i lice, i vrat i uši", navodi se u poruci.
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


Ostatak teksta ćete videti u nastavku, a mi apelujemo na sve koji dobiju poruke iste ili slične sadržine, da budu oprezni, jer cela sadržina teksta je jako sumnjiva, i deluje kao poziv za snimanje nekih nepristojnih i kompromitujućih radnji.
Sedište firme navodno je u Nemačkoj, a na navedeni nemački sajt ne može da se uđe dok se ne plati neki određeni iznos. Za srpsku firmu, koja je takođe navedena u poruci, ne postoji nikakav kontakt.
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    Dodjite devojke kod mene!U mom stanu ja vam garantujem najvise ocene kojima mozete da se hvalite kod drugarica!Pola sata sve ukupno i dobijate diplomu crno na belo da vas je overio brana!

  • Bojana

    Strasno,kakvih pacenika ima na ovom svetu...Roditelji,vodite racuna o zenskoj deci,ovo danas sta se radi,nije normalno!

  • Флајт

    Читај између редова,ПОСЛЕ ТЕ ВЕРОВАТНО ПОЈЕДЕ МРАК

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima