≫ 

DRAMA U SRBIJI: Terorista Islamske države se KRIJE U BLIZINI BEOGRADA!

Abdul Baset el Sarout se smatra liderom sirijskih pobunjenika u svom rodnom gradu Homs

  • 51

Srpska policija intenzivno traga za Abdulom Basetom el Saroutom iz Sirije, istaknutom pripadniku Islamske države za kojeg se veruje da je ilegalnim kanalima ušao u našu zemlju i da se trenutno krije na teritoriji Beograda.

Borba protiv ISIS-a mogla bi da izazove i ovih 10 RATOVA. Evo da li je Srbija u opasnosti!

Sarout se smatra liderom sirijskih pobunjenika u svom rodnom gradu Homs, a mnogi ga opisuju i kao "ikonu sirijskog proleća", pošto se radi o veoma popularnom Sirijcu koji je bio golman u nekadašnjoj fudbalskoj reprezentaciji ove zemlje.

- Niko još ne zna kako je ušao u našu zemlju i došao do Beograda. Prema podacima kojima raspolažemo, radi se o važnom članu terorističke organizacije Islamska država. Ne zna se ni da li je naoružan, niti da li je u našoj zemlji po nekom specijalnom zadatku, ni da li mu je namera da nastavi dalje - objašnjava dobro obavešteni izvor za "Alo".

Abdul se na samom početku pobune u Siriji priključio snagama opozicije. Međutim, Islamskoj državi se priključio nakon što je optužio opoziciju da je izdala sirijsku revoluciju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA