HILARI IMA TUMOR NA MOZGU: Američki novinar tvrdi da su joj dani odbrojani i da će zato pobediti Tramp

Američkii novinar Aleks Džouns je na svom sajtu "Infowars" objavio da je Hilari Klinton 2012. godine operisala tumor na mozgu, koji se sada ponovo vratio

  • 30

Američki novinar Aleks Džouns tvrdi da Hilari Klinton ima tumor na mozgu i da su joj dani odbrojani. On je rekao da demokratska kandidatkinja za predsednika SAD u javnosti nije kolabirala zbog upale pluća, već da je ona ranije operisala tjumor na mozgu, koji se sada vratio.

RAK VILICE, MOŽDANI UDAR, OPERACIJA NA NOSU: Ovo su bolesti koje su američki predsednici krili!

Na sajtu "Infowars" Džouns otkriva da je Klinotonova bila zakazala operaciju tumora za nedelju, ali da se istog dana onesvestila u Njujorku na komemoraciji žrtvama terorističkih napada na SAD, pa je intervenciju odložila.

TEŽAK LAPSUS: Novinar "sahranio" živu Hilari Klinton!

- Imali smo dojavu da su 18. avgusta tri specijalna tima američke tajne službe počela da proveravaju uslove u nekoliko bolnica u SAD jer je Hilari neophodna hitna operacija mozga. Hirurška intervencija je verovatno bila zakazana za prošli vikend, budući da se 10. septembra šuškalo da će se demokratska kandidatkinja za predsednika povući iz javnosti na pet dana - naveo je ovaj novinar.

TEREZA JE DVOJNICA KLINTONOVE: Evo šta joj je rekla kad su se prvi put videle i kad je zamenila Hilari (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

On je dodao i da je Hilari, koja je ranije imala krvne ugruške 2012. operisala jedan tumor na mozgu. Podseća da je ona bila u bolnici pre četiri godine, kad je saopšteno da je usled iscrpljenosti stomačnim virusom pala na stepenicama svoje kuće u Vašingtonu i udarila glavom. Mediji su tad objavili da je doživela jak potres mozga, od kog se dugo oporavljala. Međutim, Džouns tvrdi da je pala usled tumora na mozgu.

- Ljudi na visokim pozicijama u američkoj vladi rekli su mi da je Hilari Klinton imala tumor na mozgu 2012. godine i da ga je tad operisala. Imala je dosta komplikacija posle toga, čak i moždane udare. Zbog toga je padala mnogo put ai udarala glavom. Sličnu stvar smo videli i u nedelju, kada joj je pozlilo. Više je to ličilo na neki moždani mini udar ili epileptični napad nego na kolaps usled upale pluća - ističe Džouns.

Inače, njegovoj teoriji u prilog idu i podaci iz medicinskog kartona Hilari Klinton, koji je u sredu uveče objavljen. U njemu piše da se Klintonova onesvestila u nedelju jer ima "blagu upalu pluća". Međutim, navedeno je i da je u martu radila skener glave, što je navodno bila kontrola nakon upale sinusa i levog uveta koje je imala u januaru.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Stručnjaci se, međutim, čude zašto je Hilari radila skener glave na kontrolnom pregledu zbog upale pluća.

- Ne znam da li je u pitanju VIP tretman ili je njena doktorka htela da bude sigurna da nešto ne propusti, ali takve stvari se rade rendgenom. U svakom slučaju, skener je dao detlajnu sliku - navela je infektolog Džudi Stoun, prenosi Informer.

Nakon što je Hilari kolabirala u nedelju, namnožilo se mnogo teorija zavere o njenom zdravstvenom stanju. Većina Amerikanaca misli da je ozbiljno bolesna, a neki čak i da je unajmila dvojnicu kako bi to sakrila. Osim toga, neki sumnjaju da ju je otrovao ruski predsednik Vladimir Putin. Pojedini su čak ubeđeni i da je Hilari mrtva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bena za predsednika

    16. septembar 2016 | 10:54

    Sto ne kandiduju nekog mladjeg glumca u dobroj fizickoj formi, recimo Bena Afleka? Lep covek, neka manekenise, da nam bude lepo kad ga vidimo, kad vec ni o cemu ne odlucuje?

  • Tutor

    16. septembar 2016 | 21:26

    To joj je sa Kosova s ljubavlju.

  • Milica

    16. septembar 2016 | 09:57

    Ne bih źelela da zvučim bezobrazno, ali možda je to samo deo kampanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA