Mladić iz Srbije zaprosio devojku na tuzlanskom aerodromu na NESVAKIDAŠNJI NAČIN! (FOTO)

Uz pomoć Marianinih sestara, prijateljica i Ilijine sestre Dragane, izabranica Ilijinog srca je "na prevaru" nagovorena da sedne u avion i doputuje iz Švajcarske, gde trenutno boravi

  • 7

Da ljubav može biti kao romantična priča sa filmskog platna, potvrđuje i neobična veridba Ilije Kojića iz Leskovca i Mariane Golubović iz Tuzle.

"UPOZNALI SMO SE SA 4 GODINE I ZAJEDNO SMO 4 DECENIJE": Ova ljubavna priča će vas ostaviti bez daha!

Već posle mesec dana zabavljanja Ilija je znao da je Mariana žena njegovog života, zato nije želeo ništa da prepusti slučaju. Uz pomoć Marianinih sestara, prijateljica i Ilijine sestre Dragane Kojić, izabranica Ilijinog srca je "na prevaru" nagovorena da sedne u avion i doputuje iz Švajcarske, gde trenutno boravi.

U ovoj ljubavnoj priči učestvovali su i zaposleni tuzlanskog aerodroma. Ne znamo o čemu je Mariana razmišljala dok je letela iznad Tuzle, ali zasigurno znamo da nije ni slutila kakvo je iznenađenje čeka posle sletanja aviona.

Njen dolazak među svoje pratila je melodija numere: "Will you marry me", koju je Ilija pustio za svoju dragu kao najavu nečeg lepog što će se dogoditi pošto su njena stopala dodirnula tlo.

Foto: bijeljina.org Foto: bijeljina.org

Svi okupljeni koji su učestvovali u ovom nesvakidašnjem iznenađenju, u ritmu pomenute numere su se jedan po jedan okretali prema njoj dok je sa njihovih majica Mariana mogla da iščita slova koja, kada su se spojila, značila samo jedno, Ilijino pitanje… Udaj se za mene?! Devojka je, naravno, pristala!

A ko bi mogao da odbije Ilijin trud, koji je samo jednim pitanjem, učinio da se Marianino srce ispuni neopisivom radošću.

(Telegraf.rs / Izvor: fokus.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    16. septembar 2016 | 23:07

    Joj kako je to lepo.....cestitam!!!

  • Nina

    16. septembar 2016 | 23:21

    Waoo!! Potrudio se dobro d'à d'Ode do svajcarske i islatilo se?? Ija bi priredila takvo nekom svicarcu hehehe? Mnogo srece u zivotu!!

  • On

    17. septembar 2016 | 01:22

    Što naopako piše, udaje se za mene ... neka mala montažica .ba :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA