≫ 

ISPOVEST OCA MILANA DABOVIĆA: Mom sinu je podmetnuto, Milica i Ana nemaju veze sa drogom (FOTO)

- Nemam objašnjenje za to što se dogodilo. Milan je veliki hrišćanin i kao otac moram da mu verujem da mu je napakovano - istakao je Dabović

  • 88

Milan Dabović, otac košarkašica Milice i Ane Dabović, izjavio je da je bio šokiran kada je čuo da je njegov sin Milan uhapšen na Brankovom mostu.

Milica Dabović okačila najtužniju fotku posle hapšenja brata!

- To da se moj sin bavio švercom droge nema veze sa zdravim razumom, ispao je naivan, radi se o klasičnoj podmetačini. Nemam objašnjenje za to što se dogodilo. Milan je veliki hrišćanin i kao otac moram da mu verujem da mu je napakovano. Neka vidi šta će i kako će, napravio je besmislicu, neka se sam izbori sa tim problemom. Pominju se i njegove sestre, koje su bez mrlje u košarkaškoj karijeri, situirane i srećne i nemaju veze sa drogom. Mi smo porodica koje je poznata u Srbiji i Crnoj Gori, koja do sada nije imala nikakvih problema, nismo čak ni u kafane zalazili, a kamoli nešto drugo. Cela porodica je pomagala sinu Milanu, ali me on poslednjih deset godina ne sluša - izjavio je otac Milan Dabović za "Blic".

MILAN DABOVIĆ JE ROĐAK ŠARIĆEVOG ČOVEKA: Dilovao kokain ljudima iz visokog društva?!

Državljanin Crne Gore Milan Dabović, koji je u petak uhapšen u centru Beograda, biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu u ponedeljak, rekla je portparolka tužilaštva Tatjana Sekulić.

Foto: Facebook/Milan Dabović Foto: Facebook/Milan Dabović

Dabović je uhapšen u petak popodne na Brankovom mostu kada je policija presrela njegov automobil “smart”, švajcarskih registarskih oznaka.

Bratu sestara Dabović preti višegodišnja robija, ovo vreme će morati da provede u ZATVORSKOJ ĆELIJI!

Foto: Facebook/Milan Dabović Foto: Facebook/Milan Dabović

Prilikom pretresa vozila policija je pronašla dva paketa sa belom praškastom materijom za koju se sumnja da je kokain, saopšteno je juče iz MUP-a.

Krivičnom prijavom Dabović se tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA