PRETIO PIŠTOLJEM U LESKOVAČKOM URGENTNOM CENTRU: Nije bio zadovoljan lekarskim tretmanom pa je medicinsko osoblje držao na nišanu

Muškarac koji je primljen okio 5 sati ujutru u Urgeni centar, insistirao je da ga pregleda ORL, koji u to vreme ne radi. nezadovoljan time, izvadio je pištolj i pretio da će pobiti lekarsko osoblje

  • 26

Jedan tridesetpetogodišnji muškarac, nakon ukazane lekarske pomoći u leskovačkom Urgentnom centru, bio je nezadovoljan tretmanom pa je repetirao pištolj i pretio osoblju da će da ih pobije.

Ovaj incident se dogodio juče ujutru oko 5 sati, a čitava drama je trajala oko 15 minuta, odnosno sve dok ga policija nije uhapsila.

- Reč je o licu koje nam je dovedeno u ranim jutarnjim časovima iz tuče koja se desila u diskoteci "Safir". Sanirano mu je krvarenje, ali je on insistirao da ga pogleda ORL. U to vreme specijalista ORL u bolnici ne radi. Onda je nezadovoljan time izvadio pištolj, repetirao ga, a zatim jednom medicinskoj sestri prislonio na glavu i nastao je pravi haos - rekao je jedan od zaposlenih u bolnici za Jugmedia.rs.

Nakon toga svi zaposleni su se razbežali, a muškarac koji je pretio je počeo da se krije po bolničkoj zgradi. Ubrzo ga je leskovačka policija uhapsila.

- Razgovarao sam sa svojim kolegama i jako su uplašeni. Posao im je ionako stresan, a na meni je da ih zaštitim. Još u toku dana ću razgovarati sa načelnikom leskovačkog MUP da dozvoli da se u okviru Urgentnog centra postavi jedna patrola koja će dežurati dok ne nađemo neko bolje rešenje. Obratiću se i nadležnima u ministarstvu jer je ovo prevršilo svaku moguću meru - rekao je direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević.

Kako je dodao, subotom ujutru je primećen veći broj intervencija u Urgentnom centru, ali do sada nije bilo incidenata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    19. septembar 2016 | 11:13

    ZAŠTO? Državi nije bitno kako se medicinsko osoblje ponaša prema pacijentu.

  • Dz

    19. septembar 2016 | 11:45

    Doktori i medicinske sestre se ponasaju kao da je bolnica njihova prcija.Placamo socijalno godinama,a kad se pojavimo kod lekara samo sto nas ne biju.Prvo njih preispitati i unormaliti.

  • Dj

    19. septembar 2016 | 11:01

    Bio je u pravu osoblje je tako odvratno!!!! Svjet poludio ! Osoblje ujutro nisu ljubazni jedva cekaju d'à odu kuci Pô cijelu noc sjede ispijaju kafe i bla bla!!!!! Dobro su prosli u diskoteci i u hitnoj sreca nije nikog ubio!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA