Učesnik "Parova" upucan ispred porodične kuće!

Miloš Frankfurt je bio ispred kuće kada je došao automobil sa zatamljenim staklima i ispalio nekoliko hitaca, od kojih ga je jedan pogodio

  • 34

Ispred svoje porodične kuće u Aranđelovcu, juče je upucan bivši učesnik rijalitija "Parovi", Miloš Obrenović (32), poznatiji kao Miloš Frankfurt.

U "PAROVE" ULAZI DVOSTRUKI UBICA I DILER DROGE: Hvali se da ima milione i TETOVAŽE OD 5.000 EVRA! (FOTO)

- Bio sam na ulici ispred kuće i došao je automobil sa zatamljenim staklima i neko je ispalio nekoliko metaka, a jedan me je pogodio u potkolenicu. Odmah sam ušao u kuću i pozvao Hitnu pomoć. Odvezli su me u bolnicu u Aranđelovac i ušili mi ranu. To je sve što želim da kažem. Ništa više ne želim da pričam - rekao je Miloš, koji je novinarima beogradskih medija kojima je spustio slušalicu kada su ga pitali da li je slučaj prijavio policiji.

Podsetimo, velika prašina se podigla kada je objavljeno da je Miloš Frankfurt trebalo da uđe u rijaliti "Parovi". Naime, on je 2004. odine osuđen na devet godina zatvora zbog teškog ubista. U zatvoru je proveo pet godina i devet meseci, pa je deportovan u Srbiju, a kada se vratio, izazvao je saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan čovek izgubio život, zbog čega je u Zabeli proveio još dve godine zatvora.

- Ja nisam profesionalni ubica, nego sam se branio. Bio sam u zatvoru u Nemačkoj od 2004. do 2010.  jer sam ubio čoveka koji nam je dugovao pare. Ubio sam ga iz nehata. Za to delo sam dobio devet godina. Odležao sam pet godina i devet meseci u Nemačkoj i zatim sam se vratio u Srbiju 2010. godine - ispričao je Miloš za Kurir pred ulazk u vilu "Parovi", pa dodao:

Foto: Facebook/Milos Frankfurt Neu Foto: Facebook/Milos Frankfurt Neu

- Desio se splet nesrećnih okolnosti kada sam u saobraćajnoj nesreći usmrtio dečka. Za to sam dobio dve godine zatvora. Bio sam u Zabeli od 2014. do 2016. Izašao sam pre dva meseca. Sada želim da živim normalan život, a u Nemačkoj gde sam rođen ne mogu da privirim jer imam doživotnu zabranu jer sam tamo 39 puta bio osuđivan. Deset puta zbog narkotika, jedno pet puta zbog nanošenja teških telesnih povreda, otmice, tuča, pokušaj ubistva, pljačke, svašta.

Nakon svega, Miloš se pokajao za sve postupke koje je činio u prošlosti.

- Kajem se što sam ubio čoveka, a najviše jer sam lepe pare zarađivao u Frankfurtu. Nisam ja deportovan što sam ukrao neke bombone ili žvake. Ja sam nešto stekao i imam tamo stan, ovde kuću, ne radim ništa, imam svoje pare, solidno živim, nemam miliona ali mogu da živim tako da imam sve što mi treba. U mojoj kući svuda su plazme, od 1997. godine sam počeo da radim sa drogom i tada kad je moglo ja sam grabio i ušao u pare.

Pred sam ulazak u vilu, on je tvrdio da je završio sa kriminalom, jer mu se više ne isplati.

- Sada je to iza mene, sada uživam. Ovde nemam nameru da se bavim drogom jer mi se to ne isplati, male su pare, a velika je robija. Nemam nameru da prdim po Zabeli, bio sam tamo dve godine i tri meseca i video sam sve. Ja želim da budem poznat, da budem kao čika Kure, da su starlete oko mene, pa ja na svom telu imam tetovaže od 5.000 vra. To sve treba da se vidi - poručio je tada on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arka

    19. septembar 2016 | 13:02

    Ovaj nije ni za wc papir,a ne papir novinski,

  • .S. S.

    19. septembar 2016 | 13:01

    Odma u rudnik na deset godina najmanje

  • Warhammer

    19. septembar 2016 | 12:47

    Pa sad si dobio jos jedan tatu po nogama,i to dzabe,samo,nije iskljuceno da sledeci nece biti po glavi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA