≫ 

TRANSPORTUJU GA U BOLNICU: BOMBAŠ iz Njujorka RANJEN U OKRŠAJU SA POLICIJOM!

Rahami je identifikovan kao osumnjičeni nakon što je na jednoj od eksplozivnih naprava koja nije eksplodirala pronađen njegov otisak prsta

  • 1

Policija u Nju Džersiju ranila je i uhapsila je Ahmada Kana Rahamija, američkog državljanina rođenog u Avganistanu, koji je osumnjičen za izazivanje eksplozija u Njujorku i Nju Džersiju tokom vikenda, javlja televizija En-Bi-Si, pozivajući se na izvore u policiji.

EKSPLODIRALA BOMBA PRED POČETAK TRKE: U panici 5.000 ljudi u američkom parku, nađen još jedan eksploziv u blizini! (FOTO) (VIDEO)

Kako prenosi "ABC", Rahami je u okršaju sa policijom ranjen i trenutno ga transportuju do obližnje bolnice. Tokom pucnjave, pogođena su i dva policajca, ali prema prvim informacijama njihove povrede nisu opasne po život.

Printskrin: Twitter/@WestCes Printskrin: Twitter/@WestCes

Si-En-En javlja da je Rahami ubačen u kola Hitne pomoći na nosilima sa krvavim zavojem na desnom ramenu.

Rahami je identifikovan kao osumnjičeni nakon što je na jednoj od eksplozivnih naprava koja nije eksplodirala pronađen njegov otisak prsta, rekao je viši policijski službenik En-bi-si-ju.

Policija je potom našla još tragova koji su ukazivali na Rahamija, na mobilnim telefonima koji su bili povezani sa neeksplodiranim bombama, navodi američka televizija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    20. septembar 2016 | 01:13

    Ееее сада ће га оперисати.Јадна му мајка.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA