Muškarac umro od srčanog udara jer Hitna pomoć NIJE IMALA MESTA da ga odveze u bolnicu

Čovek bi možda ostao živ da su mu na vreme priskočili u pomoć

  • 1

Na ulazu u Ohrid kasno sinoć se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo nekoliko vozila. Četiri osobe su povređene, a jedan čovek, čiji je sin izazvao saobraćajku, kada je došao na mesto udesa, pao je u nesvest, a kasnije preminuo.

JEZIVI SNIMCI SUDARA U KOM SU POGINULA TRI MOMKA: Stravične scene lede krv u žilama!

Čovek bi možda ostao živ da su mu na vreme priskočili u pomoć. On se nalazio u koloni vozila koja je bila zaustavljena zbog saobraćajke. Hitna pomoć je intervenisala sa tri vozila kojima je prevozila nastradale u saobraćajki, pa nije imala slobodno vozilo da pošalje za čoveka koji se onesvestio.

Izostala je i humanost ljudi koji su bili najbliže do onesvešćenog čoveka. Niko od njih nije hteo da ga sa svojim vozilom preveze do bolnice. Svi su se vadili da „nemaju vremena“ ili da „žure“.

Na kraju se ipak našao dobar čovek koji je sa svojim vozilom onesvešćenog čoveka prevezao do internog odelenja bolnice u Ohridu, ali prekasno.

Lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

(D.J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA