• 54

RADA MATIĆ IZ BEČA IZNOSI NOVE DETALJE O SMRTI PEVAČICE: Jelena je htela da pobegne od Zorana, ali je ubijena!

"Marjanovićeva prva žena jednostavno je izašla iz kuće do prodavnice sa sinom i više se nije vratila. Tu mi je priču ispričala bliska porodična prijateljica, tvrdi Rada

  • 54

Rada Matić iz Beča, koja je u porodicu ubijene Jelene Marjanović predstavila kao sektašku tvrdi da je Jelena htela da napusti Zorana, kao što je to učinila i njegova prva supruga, ali ju je smrt pretekla. Prema njenim rečima Marjanovićeva prva žena jednostavno je sa sinom izašla iz kuće do prodavnice i više se nije vratila. Tu joj je priču ispričala bliska porodična prijateljica.
TELO NA TERASI I ZAPALJENA SVEĆA KAO UVERTIRA? Rada Matić iznela šokantne detalje o Zorici Marjanović! (FOTO)

- Divim se i jednoj i drugoj ženi  na tome koliko su u toj kući izdržale. Jelenina prijateljica mi je ispričala da je njihov brak u poslednjih šest meseci bio u krizi, ali mislim da nije zbog toga ubijena. I nakon skoro pola godine, tvrdim da je pevačica žrtvovana zarad rituala - kaže Rada Matić i ne krije da je prva kontaktirala sa Jeleninim mužem, Zoranom Marjanovićem.

- Pošto su napisi u medijima upućivali na to da je Zoran ubica, našla sam  njegov profil i poslala m u poruku: "Kako te nije sramota? Što ubi takvu žena?", tako mi je jednostavno, došlo. Posle toga sam pročitala da se Jelenin ubica navodno obesio, pa sam mu poslala poruku  sa izvinjenjem. Posle toga mi je poslao zahteva za priajteljstvo i tako smo počeli da komuniciramo. U početku smo ćaskali neobavezno. Preko Vajbera smo razmenjivali samo poruke tipa: "Gde si?", "Šta radiš?" i slično. Međutim, posle pet dana počeo je da priča o Hristovim vitezovima i ruci spasenja. Rekao je da vidi tugu u mojim očima i "da predamnom stoji neka velika nevolja, ali da uz njegovu pomoć to mogu da prebrodim". Tada sam se uplašila i shvatila da snjim nešto nije u redu. Pomislila sam da se povučem, ali ženska radoznalost i inat su me terali da nastavim. Pokazao je interesovanje za verski fanatizam, a ja sam rešila da istražim o čemu se radi - priseća se Rada kako je tekla komunikacija sa Zoranom.
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


I sam Zoran Marjanović potvrdio je da se dopisivao sa Radom i objasnio:
- Dopisujem se sa svima jer je postojala šansa da se iza nekog od tih profila krije i Jelenin ubica. S osobom koja se predstavila kao Rada ušao sam u konverzaciju i uglavnom sam s njom pričao o veri. Znate, o religiji, jer ponavaljam, mi smo pravoslavci koji slave slavu. I sa ostalima sam komunicirao i pričao o religiji - tvrdio je Marjanović.
"KAD JA UĐEM U PAROVE, ON ĆE OTIĆI U ZATVOR": Rada Matić zapretila Zoranu Marjanoviću
Jelena Marjanović je ubijena u subotu, 2. aprila. Telo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki. Policija još nije otkrila ko ju je ubio.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inspektor

    Ova rada kao da je ptica kako stigne bec beograd borca novi sad

  • Iko

    Radu treba nagraditi novčano. Žena se sva posvetila ovom tragičnom slučaju i ne dozvoljava da se na njega zaboravi.Mislim da ce Rada rešiti ovaj slučaj, videčete.

  • Nina

    Radio peduzmi nesto vise? Ti sektasi su vise dolijali narodu!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima