≫ 

DOLIJAO SKOPSKI PEDOFIL: Lagao devojčicu (13) da će je oženiti ako bude imala seks sa njim

On se branio da nije znao da devojčica ima samo 13 godina

  • 4

Osnovni sud "Skoplje 1" osudio je Ferdija Golića ( 30 ) iz Skoplja na 10 godina zatvora jer je imao seks sa 13-godišnjom štićenicom Doma za decu bez roditelja "5 Maj", koju je lagao da će je uzeti za ženu ako bude imala odnose sa njim.

OSUMNJIČENI ZA PEDOFILIJU NEGIRAO DA JE SILOVAO PASTORKU: Nisam je silovao, sve su mi namestile njene tetke

Golić nije prisustvovao ni suđenju, koje je počelo u januaru ove godine, niti izricanju presude, jer mu nije bila određena mera pritvora.

Tokom istražnog postupka, još u oktobru 2009. godine, on se branio da nije znao da devojčica ima samo 13 godina. Ona mu je navodno rekla da ima 17 godina, a on joj je poverovao.

Foto-ilustracija: Profimedia/Designpics Foto-ilustracija: Profimedia/Designpics

Sa maloletnom štićenicom Doma za decu bez roditelja "25 Maj" Ferdija Golića je upoznao njegov brat koji je devojčicu pozvao da im čuva malu polusestru. Nekoliko dana kasnije, Golić je rekao devojčici da se zaljubio u nju, a da bi je namamio da ima seksualni odnos sa njim obećao joj je da će je uzeti za ženu. Dok su živeli u "vanbračnoj zajednici", Golić je dvojčicu na silnu terao da ima seks sa njim.

To je trajalo sve dok policija nije pronašla devojčicu i vratila je u Dom za decu bez roditelja, a Golića strpala u zatvor.

Prvom suđenju, koje je počelo u januaru, i izricanju presude od 10 godina zatvora Golić nije prisustvovao. Policija ga je u međuvremenu pronašla i strpala iza rešetaka, a on je zatražio ponavljanje sudskog postupka. Sud je to prihvatio i po drugi put mu je za isto delo izrekao istu kaznu – 10 godina zatvora, koju je Golić počeo da izdržava od marta ove godine.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    21. septembar 2016 | 18:51

    Fuj.Sta reci za ovaj pedofilski cin.Matora drtina.Ma to bi trebalo po kratkom postupku,dozivotna i to samica.

  • Dj

    22. septembar 2016 | 11:44

    Jadna djevojka bez ikog svoga!! Dozivotu monstrumu !!!!! U samicu skota ili sa joj ljudi damu pokazu sta je silovanje!!!!!!!

  • Luna

    23. septembar 2016 | 16:29

    Sa 13 godina, danas "deca" nose pun dzep kondoma. A jel obecanje da ce je zeniti razlog da spava sa matorcem? Nije ni ona naivna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA