Ovo je PRAVA ISTINA o tome da li se devojčice napijaju gurajući TAMPON SA VOTKOM U SVOJU VAGINU!

Sluznica vagine ne može da podnese alkohol a diskutabilno je i da li se na taj način neko može opiti, jer je pitanje da li alkohol tako može da se resorbuje

  • 10

U Hrvatskoj među tinejdžerkama vlada bizaran trend koji je je prepao sve roditelje - devojke higijenske tampone natope votkom ili drugom žestinom pa ih guraju u vaginu kako bi se opijale. Zasad ovakav trend, prema rečima lekara iz Srbije, nije zabeležen u našoj zemlji, a stručnjaci objašnjavaju i da se niko ne može opiti na ovaj način.

Na ovakav način "opijanja" pažnju javnosti skrenula je majka jedne tinejdžerke iz Županje u Hrvatskoj.

- Zaprepastila sam se kada mi se kći poverila i prepričala iskustva nekoliko prijateljica koje su joj se “pohvalile” da su isprobale “zanimljivu” tehniku opijanja koju mladi u zapadnim zemljama već dugo primenjuju i da su “oduševljene” učinkom, brzim i jakim delovanjem - ispričala je uznemirena žena tada za Glas Slavonije.

TAMPONE NATOPE ALKOHOLOM PA IH STAVE U VAGINU: Hrvatske tinejdžerke imaju novi bizaran "trend" opijanja

Srpski lekari kažu za Telegraf da se nisu susreli sa devojkom iz naše zemlje koja je probala ovu metodu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ginekolog Mima Fazlagić objašnjava za naš portal da je tako nešto neverovatno, pre svega, jer vagina ne može da podnese alkohol.

- Toga u Srbiji nema a, i, to sluznica ne može da podnese. Sa druge strane, diskutabilno je, odnosno ne verujem da se na taj način neko može opiti, jer je pitanje da li alkohol tako može da resorbuje - kaže Fazlagićeva.

NAJSTRAŠNIJA "SEKS-IGRA" UČENIKA U SRPSKIM OSNOVNIM ŠKOLAMA: U "punjenoj kokoški" učestvuje pet dečaka i devojčica!

Sa njom se slaže i izjava profesora dr Darka Čuržika iz Klinike za ginekologiju i opstetriciju KBC-a iz Osijeka.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

OVO JE JOŠ STRAŠNIJA SEKS-IGRA OD "PUNJENE KOKOŠKE": Igrali su je NAŠI RODITELJI, a od nje je MOGLO DA SE UMRE!

- Pitanje je dovode li se na taj način uopšte u alkoholizovano stanje, a sigurno oštećuju sluznicu vagine, jer se obično radi o 40-postotnom alkoholu. Mogu se stvoriti ranice na sluznici vagine, što je podloga za infekciju, a kasnije može biti i jedan od uzroka neplodnosti - rekao je Čuržik kada se pročulo šta rade devojke iz Hrvatske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antiglobalistkinja

    22. septembar 2016 | 21:42

    Kao ginekolog sam se nasmejala,a sa zenske tacke gledista se prekrstila kakvih sve debila neukih ima na ovom svetu hahaha.Cuj tampon natopljen alkoholom haha posle kukajte sto nemate decu,svakoj jajodovodi zapuseni,kandidu ima svaka druga,hpv svaka cetvrta.Vagina se sama cisti pa zaboga sta trpate ono sto se ne trpa u nju?!!Ja nisam cak pristalica ni dnevnih ulozaka jer su ne zdravi a ne jos alkohol gurati u vaginu.Pre bi se napile da usmrkaju tu votku :) em bi momentalno izgubile svest,kapilare bi unistile,pukla bi im glava u ceonom delu od bola,kasljale bi ali bi se "obeznanile" i 2 dana ne bi znale gde su .Glupa deco gde su vam roditelji ..Tuga

  • Ajo

    22. septembar 2016 | 20:13

    Ccc pa ako oćeš da se opije pi na usta ko covek ne budali

  • Ljiljana

    22. septembar 2016 | 20:30

    MA KAKVA BUDALASTINA.TO IMA SAMO DEZINFEKCIONO SVOJSTVO I NISTA VISE .ZASTO VOTKA?PA TO SU DECA IMALA NA LAGERU.SMATRAJTE OVO ORDINARNOM GLUPOSTI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA