• 6

OGLASIO SE BOGOLJUB KARIĆ: Vratiću se u Srbiju

- Moj posao je u Moskvi. U Srbiju bi mogao da dođem da obiđem majku, mada je ona skoro bila ovde u Rusiji kod mene - rekao je Karić

  • 6

Bogoljub Karić, protiv koj je zastareo postupak u slučaju "Mobtel" rekao je da će se vratiti u Srbiju, ali nije precizirao kada.
On je izrazio nadu da će Tužilaštvo za organizovani kriminal odustati od postupka koji protiv njega vodi, a koji zastareva 2017. godine.

OBUSTAVLJEN SLUČAJ PROTIV KARIĆA: Više tužilaštvo potvrdilo da je sudski proces "Mobtel" ZASTAREO!
- Ja ću da se vratim u Srbiju, ali moj posao je u Moskvi. Ja ovde živim 12 godina, ovde su svi moji poslovi - izgradili smo stotine miliona kvadrata. U Srbiju bi mogao da dođem da obiđem majku, mada je ona skoro bila ovde u Rusiji kod mene - rekao je Karić za "Blic".
Poternica za Karićem još na snazi
Kada bi Tužilaštvo za organizovani kriminal prekinulo postupak protiv njega, kao što je slučaj sa Višim tužilaštvom, Karić bi bio praktično slobodan čovek i mogao bi da se vrati u Srbiju.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale 11

    Ne vraćaj se,samo idi što dalje kupusaru.

  • Brando

    Bogoljube legendo, naravno da se trebate vratiti, Vi ste za razliku od sadašnjih "kvazibiznismena" pokazali šta znači uspešnost i snaga porodice i što je još važnije koliko je kosovska a ne " kosovarska" umetnost u privredjivanju za svoju državu. Zašto je Nole uspešan, pa isti recept, snaga kosovske krvi. Dobrodošli Bogoljube Kariću!

  • hej

    Zasto bi se vratio?.kako ste radili tako ce vam biti, svi pametni i sposobni ljudi zive vani.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima